divendres, 24 de juliol del 2009

Demà; la Trifesta!


Després de l'èxit de l'any passat i amb motiu de celebrar la brillant temporada del present exercici, pels triatletes locals ... demà toca festa grossa! Nadarem una estona pel nostre riu, farem uns kms amb les MTB i soltarem cames per complertar el sector Run. En acabar banyet, barbacoa i xerrameca "monotemàtica". Potser planificacions per la temporada vinent?

Avui, tornem amb la calor! Altíssimes temperatures i un mercuri pel termòmetre alt com un Sant Pau. Sembla ser que el control dels incendis veins, ja va sent una realitat (malgrat la mort d'un 5è bomber a l'incendi d'Horta). Finalment les investigacions pels tècnics de la materia han diagnosticat l'origen de la catàstrofe, la descàrrega d'un llamp en un pí. S'ha detectat l'arbre amb la marca del llamp que li va caure i que li va socarrimar l'escorça, fet que va provocar unes brases que el vent es va encarregar de convertir en flama. El foc, ha cremat 1.140 hectàrees de massa forestal.

Al tard curset de natació, més tècnica i tècnica, piscines i piscines ... I fent allò que puc, per treure el cap i agafar una mica d'aire i moure'm per l'aigua. Avui foto de l'equip de Natació Sicronitzada, falta Xavvv, que no tenim noticies al respecte. Tot i que aquests no tenen medalla encara ... Que tremolon la Mengual, la Fuentes i les Russes!!!