divendres, 17 de juliol del 2009

Vent del Cerç es deixa sentir!


Aquesta vegada toca vent. Al matí justet treure les lleganyes, ja hem sentit el soroll d'un airet que fins i tot refrescava les primeres hores del dia. Ha estat a la tarda, quan velocitats de 67 km/h, han donat pas al màxim nivell. Esporgar natural dels arbres (carrers plens de fulla seca i restes dels pins), polsegueres del 1.000 i una fred al sortir de la piscina de locos... Temperatura màxima de 30ºC i un bon sol. Al tard "curset" de natació. Avui faltava Trepa i Pitoi, sort de Xavvv, Narcís i Sandra, que com a mínim compartim entre tots, les dificultats del món aquàtic. Exercicis de tècnica, treball del famós "punt mort" i el virage (la volta). L'últim de tot, més val no entrar en detalls!!! Cansament generalitzat de braços, pit i espatlles i una fam de Carpanta en sortir de l'aigua. El tema running aparcat en doble fila. Ja vaig voler compaginar la natació i el còrrer i arribava finiquitat a casa. Així que avui; fem de nadador!

De bon matí Trepa ha marxat direcció al Pirineu Francès. Dissabte té una cita a la prova: Altriman (com l'Ironman, però amb desnivell). Sense cap dubte, una modalitat per patir una bona estona. Ahir vaig avisar-lo del temps que l'hi pot caure al damunt. Físicament no està com "en sus mejores tiempos", cal sumar una otitis i una baixada en el volum d'entrenaments. Jo diria que pot passar-ho fatal del tot ... ara que tractant-se de Trepa... és capaç de sorprendem una i altra vegada. De totes formes: sort pel mestre. Avui una foto plena d'ansies. El Charly dalt del capot del Panda, un cop havia dit dècimes de segòn, si volia venir a fer un tomb. Aixó és fanatisme!!!

6 comentaris:

Txinot ha dit...

Ostic! M'hagués agradat veuret fent el gir a la piscina. Això si que és espectacle i no el Tour d'enguany! (de moment).

Xavvv. ha dit...

Savia que volia anar a fer altriman pero no savia que era aqesta setmana , aixi que desitjar lo millor pel company Trepa que de ben segur que ho clavara i tornara a ser Finisher o aixo espero.

Txino aixo de la volta tots fem el que podem. Nomes comentar que es molt facil quant ho veus per la tele pero molt mes dificil fer-ho tu .El dimecres vaig arrancar alguna que altra rajola al voltar,ja li vaig dir a Aitor que anessim al costat fondo pero ell no, no cal. jejeje pareixem patos marejats.

Anònim ha dit...

Ei, aixó no val que despues quan ho prova jo a la primera ja em veus amb els peus i part de cames a dalt de la picina....
Pitoi

Albi ha dit...

És tot un teorema això de la volta! Sort que a la Trifesta no cal fer-ne cap. Si no fos així, encara fare cap a la Palma nadant.
Xavvv, menos lobos, que tu la bordes la volta paio! Semblaves Thorpe a les piscines del poli. Que més voldria jo, de fer-la com tú.
Sisco! Però si ets la futura Laurita Muñoz home. Quins ous que tens, sí ets la reina de l'agilitat en tot allò que fas... Ah mare ... aquest curset de natació ens ha de fer acròbates de l'aigua.

Xavvv. ha dit...

Si pero el que no saps que el dj al mitgdia a la piscina de la Fata van tenir que reomplir un metro d'aigua perque provant de fer voltes me la vaig empassar!!!!!

Anònim ha dit...

Tant gran és aquest gos? Amb prou feines cap al capot del Panda.