dissabte, 18 de juliol del 2009

Per Valletes de celebracions!


Sortim del llit amb unes sensacions de frescor importants. Tota la nit la finestra aixecada i el termòmetre en fase de descens. "Canvi de temps" i jo amb les configuracions del Tròpic. Mínima de 15ºC i màxima de 30ºC. Per cotes de 2.000 mtrs enfarinades de neu (al mes de Juliol). Una dada confirmada per un corresponsal que avui el teniem per allí dalt. L'amic Trepa participava a l'altriman (prova de triatló amb modalitat Iron amb més de 5000 mtrs possitius de desnivell amb bici i 700 mtrs al còrrer). 15h i 41' el temps utilitzat per complertar la "cafrada" del segle. Les seves impressions no passen per alt, patiment de principi a final. Moltíssima fred durant la prova i ànsies per posar peu al terra al 1er km. Finalment Finisher de nou, com sempre. I gaudint d'un lloc privilegiat entre tots els participants de la cursa. Enhorabona Trepa!!!

A la nit hem aprofitat per celebrar un cumple que hi havia pendent amb la tropa. El lloc dels fets; el Mas d'Isidro a Valletes. Carnaca, aperitius, sangria made in Bull i uns bons moments amenitzats per aquesta gent plena d'encant. Gràcies a tots i fins un altre any. El tema d'activitat física res de res. Avui descansem i rebitalitzem el cuerpo per altres episòdis aquàtics, ja ja ja! La foto de la jornada, pertany al misteriós protagonista a les fosques amb la finalitat d'apagar les espelmes que marquen el camí dels 38.

1 comentari:

Xavvv. ha dit...

enhorabona Trepa aixo ja son palabras mayores si un Ironman ja es dur de per si l'Altriman no se per quan s'hauria de multiplicar per qualificar la duresa.
Aquest any hi ha una febra a aquest poble per veure que la fa mes grossa , aixi m'agrada , anims i a la faena companys.