dimarts, 14 de juliol del 2009

Ja els tenim aquí!!!


Bueno nois! Com aquella mare que fins el nen no torna a casa ... no hem respirat tranquils. Per fí tots dos han creuat França i els hem vist baixar de la furgoneta per posar el peu al terra. Ñoño amb certs problemes als dits dels peus, però sencer i valent. Pantani amb unes "mitjetes" recuperadores al més pur estil Danny Ainge (ex-Celtics Bostons dels 80). Tots dos contents i en un estat d'extasi total i fins i tot un servidor pel simple fet de veurel's. Hem comentat la jugada, hem rigut i finalment han passat el control de calitat. Sí sí, son nous Ironmens, reafirmat!
Per aquí al poble, el típic dia de poc sol que s'amaga darrera un dia gris i teranyinat. Moltíssima calor i fins i tot a les 20:00h una mini tempesta que ens ha deixat xops a l'hora de còrrer. Avui tocava curset de natació, però s'ha suspés per l'amenaça de tempesta. Hem decidit fer un running de 6,10 kms per la carretera de Riba-roja i complerta 26'32'' a ritme de 4'21''/km amb 161 ppm de mitja i 175 ppm de màxima. Molta calor i els elements climatològics ens posen a prova. La garbinada i finalment la pluja. Tot i no caure res de l'altre món, ha estat suficient per trencar ritmes. Al tard sopar a casa la family de Mòra. Avui cumple de la Maria que amb 6 anyets ha estat la reina de la festa. per molts més guapeta! Les fotos; sobren paraules ...lluint les samarretes més cares de l'armari. Ni les Custo Barcelona s'apropem al seu preu.

3 comentaris:

Xavvv. ha dit...

Aquestos fan patxoca i tot! De que van disfressats????

Ei que es broma eeeeeeee,sabeu on es pot comprar aquesta camiseta? es que m'agrada i potser algun dia m'hen compro una i tot. Aixo si , si es mes cara que una Custo BCN potser m'ho pensare !!!! Tu com ho veus Colibri???

Colibri ha dit...

Ostic Xavvv! Tinc entés que aquestes samarretes les tenen comptades pel nombre d'inscripcions. A partir d'aquí, qui és Finisher la disposa i quí no ... no veu samarreta. A l'Ampolla, la resta (aquelles on els triatletes no han pogut complerta la prova), les destrueixen. Imagina't, simbòlicament, el preu que tenen!!!

joan ha dit...

se van descontar, el menda en te 2 !!! PARL€€€€€€€€€€€m ? je, je,je