dimecres, 15 de juliol del 2009

Descans al Running; passem al Tennis

Solet de bon matí i del bo. Al començar el dia, núvols per la part de l'Aragó es deixaven veure. Tot ha estat una lleugera amenaça, ja que a partir del migdia ni rastre. Calor? I tant; màxima de 34ºC i la humitat ja ha pujat fins al 60%. Xafogor a la vista! Després de 4 jornades continuades de còrrer sense descans, avui hem aparcat el tema una estona. No anirem al curset de Natació, ja que a les 19:30h teniem partit de tennis. 2on encontre del Torneig enfront Paco Candela. Inicis sense control i buscant el ritme del partit entre tots dos. Agafem petita distància al marcador i ens emportem el primer set. El segon, arranquem bé, ens adormim una estona i tornem a arrencar. Nova victòria per 6-3 i 6-2, en un encontre més disputat del que sembla. Esperem soportar millor l'esforç i no ser reiteratius a episodis com els de la setmana passada. He parlat amb Pantani, per comprovar si realment ha trobat l'oficina. Sembla ser que finalment ho ha fet, tot i que començar a tenir enyorança persistent del Solaberg. Trepa el tenim amb otitis, un entrebanc per la posta final del Altriman que arrenca, justament, aquest cap de setmana al Pirineu Francés. Avui foto del meu ídol i "jefe" de les pistes de Tennis; el John McEnroe. Amb un brot de ben sonat, però un autèntic mag de la raqueta. I l'altre? Tampoc era cap coix, és clar!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

"L'altre" es ni mes ni menys que James Taylor, un banqué de la city que surt a la foto de casualitat i que si fós avui de ben segur tindria que visitar a Alain Affelou.
Pitoi

joan ha dit...

un dia per amenaça de tempesta, un día per un partidillo de tennis...ja vens a les meves macho qsvol excusa es bona per no nadar....portes 1 d 3 o sigui k espavil !

Albi ha dit...

Ostic, ja tenim a l'enciclopèdia humana de la història a ple rendiment. Ets un megacrak mamó!
Pantani! Ahir ens van fer fora, no va ser una ordre meva. De totes formes... penso que van embolicar-me de cap a peus amb aixó del "nado".