divendres, 14 de gener del 2011

40 tacos pel David!

Avui teniem una convocatòria per Reus. Una trobada dels compis per aprofitar el "cumple" de l'amic David. Aquest noi model que tota mare voldria per la seva filla deixava els 39 anys per posar-se dins el tren dels 40. El tenim esplèndid, en forma i amb aquella bondad eterna que malgrat els anys conserva intacta. Un sopar sorpresa en un bon ambient amb familia, amics i coneguts. Felicitats "Deivid"!!! Màxima de 12ºC i mínima de 3ºC, boira fins l'13h i un Cerç lleuger a mitja tarda. No ens deixem perdre l'entrenament d'avui i ens posem les bambes de nou. Tenim 7 kms en 39'53'' a ritme de 5'42''/km amb 139 ppm de mitja. Ens trobem prou bé, i afegint poc apoc treball a les potes. També optem per sortir de nit i gaudint de temperatura i calma absoluta per l'entorn de Sebes. La foto d'avui; pel crack.

6 comentaris:

David ha dit...

Bueno, això de què estic en forma... a veure si aprofitant la 'crisi dels 40' torno a posar-me les sabatilles.
Va ser una gran i molt bonica sorpresa, aquestes són aquelles coses de la vida que no s'obliden mai. Llàstina que els 40 sols es facin un cop!

Albi ha dit...

Crisi??? Vols dir??? En forma d'aspecte home! No pots queixar-te paio, estàs fet un xaval. Sense cap mena de dubte ... aquests són els moments que mai s'obliden. És dificil coincidir amb la totalitat de la tribu. Però l'acte montat per Silvia, pràcticament ens va obligar moralment a fer cap a la plaça de les peixeteres per compartir tots plegats del teu aniversari. Gràcies "Deivid" per tenir aquesta OBLIGACIÓ i esperem amb salut fer-ne'n molts i molt més.

Anònim ha dit...

Aquest any pot ser un fenomen de masses reiterant això de celebracions de 40 anys. És cert que voleu presentar tripulació per les puntones? Jo aposto per valtros!

David ha dit...

Estaria bé, de ganes no en falten. En el meu cas la logística es complicada, però la Silvia és la primera que m'anima. L'últim any que vaig remar, al 2008, després de perdre a Flix, vaig dir que ho havíem de tornar a provar. Tot un repte, amb 40 tacos i més liat que mai.
A veure si ens animem las viejas glorias del 71, això si, amb Carlos al timó, i tornem a xalar de valent.

Albi ha dit...

Ostres "Deivid" hi hauria una bona selecció per triar ... recordo a Juan Car (Gómez), Juseppe, Pantani, Trepa, Casi, Ñoño i tú. Algú sap si falta més gent?

David ha dit...

Del 71 també va sortir Blai, que portava el timó. I en noies, Eli i Yolanda. I també tinc present veure per la vora del riu a Susana Guerreo, ara no sé si ella va arribar a fer alguna palada o sols anava a animar el que ara és el seu marit, que ell si que va remar. Déu n'hi do, un bona tropa.