dissabte, 15 de gener del 2011

Dia de fogueres

Veient el calendari ... aquesta vegada les fogueres s'encendran en dissabte. Tot i tenir Sant Antoni en Dilluns; les xistorres, llonganisses, cansalada i altres s'acomodaran a les graelles i no perdrem detall per celebrar la festa de la foguera. Màxima de 12ºC i mínima de 2ºC, tenim boira per donar i vendre, i el sol a comptagotes. Aquesta boira que tant s'enllorava per algun sector de la nostra societat. Almenys ho he sentit dir uns quans cops ... "trobo a faltar la boira d'abans". Amb tots els respectes i sentint-ho molt per ells ... jo soc de sol i bon temps! Un matí amb tasques per Valletes. Ahir vam retirar tard i avui costava una mica obrir els ullals. La tarda ha estat invertida al sofing i poca cosa més. A la nit un bon àpat i rememorar la festivitat de Sant Antoni davant un foc que anava coent la "carnaca".

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Avuí, on feia sol, un temps benigne i sense boira, ere a la antiga ciutat bètica de Itàlica.
XXIX Cross internacional de Itàlica. Bestial el carrerón de Ayad Lamdassem!!. A 11 segons de les panteres Ebuya i Kuma. Per davant de besties, com Menjo , Kiprono, Chepkop, Bekele , Kibet , Telekmarian(43s), Lebid, Kibet, Tadese.... La mitja del guanyador(Komon), en un recorregut dur i exigent com el de Itálica, de ciencia ficció(2.51min/km).

La cursa femenina ha estat bestial també, un duel terrorífic, entre Cherutot i la favorita Masai.

Després de veure aquests carrerons, me'n he oblidat del fred i la boira, i he sortit a disfrutar de les meves millors gambades!!

Salutacions,
Franc

Albi ha dit...

Jo també ho he vist Franc! Impressionant el ritme i anant destrossant la penya a cops de gambada. Com és possible anar a 2'51''/km per aquells "andurrials"? Increiblement cert compant... Records màquina!!!

Robert ha dit...

lamdassen se va comportar com un jefe, a la segona volta no va picar al ritme de locos dels keniates i va deixar marxar als mes valents.
això sí, a partir de la tercera volta los va anar arroplegant en pala un a un desfets com a guatlles. S'està doctorant...
en canvi me va decepcionar levid q va vulguer seguir als keniates i va petar com una mangrana.

Albi ha dit...

Bona crònica paio! Jo pensava que Ebuya podria estar més aprop ... però sembla ser que és impossible mantenir la chispa durant tota la temporada de Cross. Sergey Lebid va petar, no acostumar a fer bones curses a ritmes ràpids. L'ukranià és un fora de sèrie a la recta final de la cursa ... però cal arribar sencer per mostrar la seva potència. Aquí la gent va guardant cartes pel campionat del món. De totes maneres ... aquests paios ´no poden ser reals!!!

Anònim ha dit...

Si el terreny no está embarrat a Punta Umbría, descarto a Ebuya per revalidar el títol mundial. Descarto també a Macharinyang, Teklemariam, el germà de Kenenisa(Tariku) i Kuma. Guanyarien enters: Kissorio, Komon, Menjo i Chepkop.

La meva porra amb terreny, de lleugerament embarrat a molt embarrat, pel superclase Ebuya.

I amb terreny sec, per Kissorio.

Franc.