diumenge, 23 de gener del 2011

Instal.lacions a prova de bombes!

Un matí a -7ºC de mínima i per alguna raconada del terme a -9ºC. L'índex de humitat màxim del 78% (força baix tenint en compte que vivim en una zona banyada per l'Ebre) i molt proliferant per formar-se gelades negres. La màxima de 6ºC i sort del sol  agradable i radiant per poder combatre amb aquest fred. Els comptadors de la llum a ritmes frenètics. Les estufes, bombes de calor, termos i altres fent veritables maratons amb l'objectiu de posar escalfor a la llar. Les canyonades d'aigua pendents de congelacions amb un alt risc de produir esquerdes indesitjables. Gairebé tot funcionant al límit de la mateixa manera que els valents corredors flixancos que teniem per les Borges per pendre part de la seva Cursa. VIII Cursa de l'Oli de 10.350 mtrs amb més de 800 participants on: Pollo, Gemma, Pau, Aïda i Fina reivindicant-se davant el fred i fent un "paperás" de Champions. Pollo volant literalment i fer el 16 de la general. Fer més de 10 kms a ritme de 3'41''/km ... són paraules majors. Pau, deixa aparcada la càmara i es presenta amb la family per posar-se a córrer. Bona cursa del company i mantenint el seu objectiu. I les fèmines? No recordo cap cursa amb més presència de dones que de nois del poble. Sou unes cracks!!! Totes tres acabant la cursa i valentes. Quin luxe, no? Enhorabona a tots 5 i fins la propera.
Per aquí a Valletes,; feines diverses i una mica de cuiner. Posem en marxa la temporada del calçot i així mengem verdureta del temps. Al tard i veient que la cosa no era massa motivant per treure les bambes a fer un run ... S'estava molt i molt bé tombat pel sofà i llegint un termòmetre per davall de 0ºC. L'amic Sisco, el tenim a tope! Porta tota la setmana sense dormir pensant i amb unes ànsies loques per anar a fer un Run. Així que passem a busca'l i juntament amb Charly i Jana ens casquem els 7,04 kms per territori de Sebes. Ritme còmode de 6'11''/km i anar xerrant sota un cel plè d'estels i ras. 43'33'' en total a 138 ppm de mitja. Quin fred! Per la Vall de Sant Joan era com caminar per una glacera. El resplendor de la fàbrica deixava un missatge òptic uns quants kms lluny. Tot era tant i tant clar ... que la gelada d'aquesta matinada pot ser impressionant!!! Les fotos per la parella més atlètica possible i amb registres galàctics. Heu vist la gambada? És idèntica!!! Video dels Rolling; un cop el Jagger marxa a fer un trago ... el Richards la lia ben liada.

2 comentaris:

El mano d'Albi ha dit...

Esta barbacoa de Valletes ens ha de matar!!! Verdureta del temps diu!!! I la chicha de segon que???

Albi ha dit...

Quina chicha cheik? Hauries d'haver vist el run del tard amb Pitoi ... Els canyars de Sebes han patit les conseqüències! Tens un Tato fet un Albiñano chaval.