dimecres, 26 de gener del 2011

Doblem i suant malgrat tenir 1ºC.

Jornada amb la mateixa tònica dels darrers dies. Els matins són de moltíssima fred i feina rai per entrar en calor. Màxima de 10ºC i mínima de -8ºC, no tenim vent i el sol s'afegeix de forma agraïda. Els meteomens van de bòlid per fer el pronòstic de les properes hores. Segons he pogut entendre ... neu a cotes relativament baixes per demà. Els veins de la Fatarella ja preparen la venda de Forfaits a uns preus econòmics (ara que tenim obert i net el sender a la Punta l'Home). Tornem a córre una miqueta. Aquesta vegada un Run per Sebes a les 18:30h en progressió per acabar a nivell alt (nivell alt pel nostre estat físic és clar). 7,00 kms a ritme mig de 4'50''/km amb 161 ppm de mitja. Bueno, poc a poc anem notant tonificació a les cames. Molta més soltura, tot i els ritmes ràpids encara estan lluny per disfrutar-los. Sense temps per recuperar ... fem cap a les Pistes del Tennis. Un piloteig en familia, amb un rival etern i distant del tennis convencional. El mano m'ha posat els colors al rostre bufant com un "jabalí". El seu canell màgic m'ha tret de polleguera. A la nit tenim Barça per la Sexta. Quin comentaristes!!! Al minut 2, un d'ells deia: que el Barça podia ser superior al mig del camp amb Iniesta i Xavi (fins i tot Manoli ho sap). Amb un 4-0 remarcavem les errades greus de l'Almeria. Com si  l'equip del davant fos un equip de de 2ª i els visitants fossin turistes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembleu els mítics germans Maier!! Com anécdota us explicaré que van ser els primers (entre els"top") en utilitzar el que ara coneixem com raquetes "over size" i que a la época anomenàrem "paelles".
Pitoi

Txinot ha dit...

Jejeje! Penso que necessitaria una pista XXL per entrar alguna pilota més!
Tocar-la no gaire, però òstic si vam córrer!

Albi ha dit...

Això necessitem; un parell de paelles amb escamarlans, llangostins i uns bons talls de pop. La resta no importa. El proper dia ens deixes la Dunlop aquella que tens penjada a la pared!!!