diumenge, 30 de gener del 2011

Run dels guapets i un "galgo" tirant del rovell

Quin cap de setmana! Sense temps per avorrir-se veient l'oferta de la Tv pel que fa a l'esport. Finals de l'Open d'Australia (no guanyen ni Federer ni Nadal!). Mundial d'Handbol amb partits igualats i interessants. Partits de bàsquet de l'ACB on el Manresa ha estat a punt de doblegar al Madrid. Un Osasuna- Madrid per la radio sense rebuig possible. La Mitja Marató de Barcelona governada pel sector keniata, on el guanyador és capaç d'aturar el crono en 1h 2'19''  i un "tal" Marcel Zamora 1h10'59''. També l'atleta asturià: Alberto Suárez s'ha proclamat campió a la Marató que tancava els Mundials Paralímpics celebrats a Nova Zelanda amb un temps de 2h28'10''. Un nou record Mundial d'aquests crack que trencà la cursa a la meitat del recorregut. Els xavalets del poble competint pel tartà d'Ascó en els jocs escolars i amb medalles i bons resultats. I possiblement algun del territori que sen's escapa obté un bon registre per alguna cursa dels Diumenges. Tenim màxima de 8ºC i mínima de -1ºC, cel poc definit i conjunt de nuvolades durant tot el dia. Un matí dedicat al Run, amb una convocatòria de luxe. El crack de Pollo amb un parell de sudoku's davall el braç i el Duo de Rovellats de Pitoi i el menda. 14,28 kms amb un 85% de terra i terreny irregular amb exigència. 1h 23'12'' a ritme mig de 5'50''/km amb 150 ppm de mitja. Bon treball i tancant la setmana amb 5 jornades amb un resultat satisfactòri respecte les molèsties. Itinerari per contrades de Sebes i saltant a la vall cara Nord, per enllaçar amb la Vall de Sant Joan. Les tonalitats grisenques del cel provocaven la llum óptima d'un matí tranquil. Els canyars ressecs protegint el corrent del riu on les primeres cigonyes van buscant l'apartament desitjat. No tenim massa fred i el vent no aparèix per enlloc. Salutacions pels biker's que anavem trobant pel camí i conpartint snesació esportiva. Pollo va sobrat de la vida i solsament els esbufecs del Duo trenquen el silenci d'un Diumenge aprofitat. La foto indica les velocitats que portem amb la imatge de Sisco i els seus pels de punta. Ni amb la Yamaha FZR i el seu Deltabox sense casc sorties amb els cabells com aquí...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que cabró!! quina enrredada m'has fotut!! des-del 95' que no anava a aquests ritmes. La cara es de pura felicitat, gràcies a tú i Pollo per soportar la companyia d'una clàsica entre dos RR!!! Ara una setmana amb ice al genoll, pero mes content que un ginjol!!!
Pitoi

Albi ha dit...

Sembles "Piraña" (el de verano azul) amb aquesta cara tant rodona paio! I jo fotent-me del personal i ... el meu careto sense desperdici! Quin matí Sisco. Fins una altra noi.

Anònim ha dit...

POLLO
Sou uns JEFES!!!ha estat un plaer!!
QUE NO DECAIGA!!!MOLTA XALERA ATLÈTICA XATOTS!!