dissabte, 18 de juny del 2011

3 Finisher's al Mig-Iron de Balaguer. Quins màquines!!!



28ºC de màxima i 19ºC de mínima. El vent va fent la seva i el sol dirigeix la lluentor del dia. Aprofitem per fer volta i volta abans de posar el peu al terra. Els atletes van tancar la nit amb bons registres i calia donar aire a la ment. Un dia invertit per gaudir tots plegats de la Triatló format mig-Iron de Balaguer. Trepa, Pollo i Xavi Mèndez (compi d'entrenaments del club) els tenim amb el dorsal i el neopré llestos per la batalla. Els hem pogut seguir una bona estona. La natació sencera. El recorregut de bici a l'hora de passar per Àger i la pujada de locos del casc antic de Balaguer. I el Run la totalitat com aquell qui diu per aquell passeig de la població protagonista. Una prova dura per la dificultat de les braçades a l'estany. El vent a l'hora de les pedalades. I la "finiquitamenta" total per soltar gambades de la millor de les maneres i aixecar els peus del terra fins creuar la Meta. Bon paper de tots tres i amb un grapat de dificultats per contar. FINISHER'S els tres!!! 5h33'10'' per Mèndez, 5h50'23'' per Trepa i 5h55'26'' per Pollo.El 39, 63 i 74 respectivament dels 281 presentats. El Josu Uriarte, guanyador de la prova, atura el crono en  4h52'6''. Enhorabona per la desfeta que heu fet. També per la vostra capacitat i dignitat a l'hora de competir contra vosaltres mateixos. I també per el públic que aneu arrossegant una i altra vegada ... que disfruta tant o més que tots vosaltres.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

POLLO
Familia, amics, ambient saludable i esportiu, xalera triatlètica...això no té preu!!!

Albi ha dit...

Ok Pollo! Per fí has aparcat les punxades i aquella sensació d'impotència per aturar-te i no finalitzar la prova. Ara falta el tema ... bueno tú ho saps millor que ningú. Potser un tap? O un parell de Carajillos? Tú mateix! Merci per fer-nos xalar.

Robert ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Robert ha dit...

ahir vai passar una tarde de lujo en tots valtres, això de suporter cansa menos i és molt divertit! a veure si m'acabaré enganxant...
hi havia lo plus d'emoció de la rivalitat entre 3 superesportistes molt propers, amb nivells molt iguals, les quinieles no eren gens fàcils...
felicitats als 3!!! ho vau donar tot i vau deixar lo pabelló molt alt, sou uns fora de serie!!

VAQUÉ ha dit...

JA VEIG QUE ELS RIBERENCS ESTEU FORTS I ENCARA QUE ME VAN FER ENVEIJA VAI XALAR VEIENT COM PUJAVEN EL MUR DE LA CREU I QUAN SEMBLANT QUE NO HAVIEN FET RES CORRIEN PELS CARRES DE BALAGUER.
SALUT I FELICITATS COMPANYS