dimecres, 29 de juny del 2011

Una matinada amb un concert de llampecs i deixant una precipitació en forma de tempesta d' 1,5 ltrs/m2. Màxima de 28ºC i mínima de 18ºC, sol fins primeres hores de la tarda i nuvolades fins la posta de sol. Avui optem per fer un Run amb el "compi" d'entrenaments de Méndez. Aquest Masai en format prim., llarg i negre com el carbó. 10,03 kms per fer cap fins l'ermita pel camí i tornar per carretera amb 54'29'' a ritme de 5'26''/km amb 147 ppm de mitja. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina enveja que em foteu. Poguer còrrer per aquelles contrades no té preu posible. Se us veu a tots afinats: Robert,Alex's,Pollo, Solo.....

A Barna em foto un fart de respirar merda, que es massa. Però en contrapartida, el negoci va molt bé i socialment, m'estic fican't a la butxaca l' eixample dret, amb molta retórica, dilpomacia exquisita i bons fets. Mr. James Harthouse, m'anomenen alguns,jojojo.

No puc entrenar massa, però podeu seguir els meus entrenos aquí:
http://fitness.strands.com/CescDeGar

Salutacions.

Franc de Harthouse

Albi ha dit...

Tot un detall tenir noticies de l'atleta més enyorat del terme. M'ho han dit els romers i gran part del canyar de Sebes. Ja veus Franc ... per aquí tot va més o menys com sempre. La grupetta va acollint gent jove i els vells a treure fum darrera d'ells. Records màquina!