dimarts, 31 de març del 2009

Aturats per feina!


Hores i més hores treballant no donen per molta cosa més. Després d'un matí amb la mateixa tònica dels darrers dies i amb una tarda més arregladeta climatologicament ... avui tornem al descans de running. Portem un parell de dies sense moure cames i sembla tota una era. Haurem de "volar" per posar fí a les "urgents" tasques laborals i tornar a posar-nos el GPS per treure'l de l'avorriment. Res de polsacions, ritmes, distàncies, temps i kms. Després de plegar, veure el partit del Tau- Barça de bàsquet (el primer període ni un minut) i poca cosa més a fer. Esperem que els compis, que tant i tant generosos son; puguin entrenar de part meva. La foto d'avui és de la 24 Marathon des Sables. Una prova megadura, amb unes etapes inhumanes entre els dies 27 de Març i 6 d'Abril. Podeu seguir-ho per TDP, ja que els resums de la jornada no tenen malbaratament. Apostaria que algun any i tindrem algú dels nostres cracks per aquelles sorres desèrtiques.

4 comentaris:

Robert ha dit...

pues ves-te preparant... q per anar al desert, lo mes africà de tots ets tu!!!
ai no, q no hi ha rajoles, t'has salvat!!! jajaja

Colibri ha dit...

Flamenc! Avui ho comentava amb Pantani. A nivell personal-individual no mole massa. Però fer un equipet de compis per fer cap a Sables i trotar-lo tots junts ... ja m'agrada més. Ja imaginava entrenaments per Hospitalet i Almadrava, amb motxilles i més preparacions. Bueno Robert, porto tres dies sense xafar el terra per córrer ... quan me solton, faré cap a Mequinensa!!!

Anònim ha dit...

Per a fer un equipet potser hauriem de curtir-nos una mica el cos i la butxaca, la inscripció val 2400-2600 euros.
Alex

Colibri ha dit...

Tanquil home, aixó està fet. El tema pasta, amb el Centre ho tenim tot arreglat!!! Aquest preu inclou els drets d'enterrament?