dilluns, 23 de març del 2009

Compte enrera per Setmana Santa!



Ja ho tenim aquí, Diumenge a les 2:00 cal manipular rellotges i posar-los a les 3:00. Dia de la festa de les Cigonyes i un motiu suficient per estar més que content. A partir d'aquest moment s'allarga el dia, més hores de sol i símbol del bon temps. Per fí, deixarem enrera l'hivern "heavy" d'enguany. De totes formes, no ens podem queixar; avui sol de 5 estrelles i temperatura modèlica (ja portem un bon grapat de dies sense canvis). Anirem cap a Ascó i fer l'entrenament de la jornada. Treball de dos etapes: 1er Carrera Progressiva per circuit de Cross de la Peixera amb 6,01 kms totals. 25'16'' a ritme mig de 4'12''/km amb 155 ppm de mitja i 177 ppm de màxima. Pas per km: 5'14'', 4'13'', 4'5'', 3'58'', 3'49'' i 3'44''. Exercicis d'estiraments i 2a etapa: 4,01 kms de Carrera Continua per tartà amb un temps de 15'12'', ritme mig de 3'47''/km amb 159 ppm de mitja i 178 ppm de màxima. Total: 10,02 kms en 40'28'' a ritme mig de 4'2''/km amb 157 ppm de mitja i 178 ppm de màxima. Tema bessons perfecte, els calçots d'ahir han regenerat el cos, ja ja ja. La foto és de l'equip de seguiment de l'evolució de les cigonyes. Charly està en tot, el menda no perd detall i el Panda, et puja on "convingo". Les fotos, un detall del Chino.

5 comentaris:

Robert ha dit...

txeik!!! animaaaaal q te faràs mal home.... a les baixades de la peixera debies despegar i tot!!!
ja vas estirar be????
portat be albi...
jo ara q allargue lo dia ja no vai a les pistes, pq com no he de fer series... prefereixo sortir xino xano per muntanya, sense gps ni pulsometro, a disfrutar del terme!!
quan vulgos vindre de patxanga per muntanya m'ho dius, pero darrere meu ehhh???
salut fitipaldi!!

Anònim ha dit...

Ostic Robert! Això és una sorpresa. Ahir possiblement ens vam creuar per l'alçada de Vinebre a les 18:00h. Tú anaves amb el Volvo i jo amb la furgoneta. Com va tot? Jo no perdono, els tres dies de sempre cap Ascó i un parell més per el terme. Vaig fent, soc constant, tot i que tampoc dediquem tant de temps. Les 2 últimes setmanes justet 3h i 50 min (per setmana). No ens estem de re, calçotades, Carnavals, "fartrullams" per diferentes barbacoes, les minisortides del cap de setmana. Ja et faré un truc per fer un running amb tú i darrera teu, ja ja ja. Records company!

Anònim ha dit...

Aquest diumenge és la tradicional festa de les cigonyes. Una festivitat amb tants anys d'història com anys d'aguantar els típics coments dels compis. La festa de les cigonyes! Au venga home ... No puc venir perqué fem la festa de les Cigonyes. Veeeenga! Aguantar el temporal Albi. Passant els anys i darrera una i altra edició; aquest cop els Ñoño, Trepa, Pantani, hauran de posar els peus per collons. No si al final hi ha algú que posarà un niu dalt del Banc, ja ja ja. Per cert, la parella de la depuradora tenen 3 ous.

joan ha dit...

colibri i martos tenen 3 ous cadascu ??? o 3 ous entre els 2 ???? podeu anar al "diario de patricia" ...

Anònim ha dit...

Ke cabró! Molt bona. Segons els que entenen del percal ... i a més t'hi és familiar i tot; diu que encara pot posar-ne algún més.