dilluns, 30 de març del 2009

Heu de comprar la Palma!


Com córre el temps! Aquest Diumenge, Diumenge de Rams. Encara recordo la Palma fent giravolts per l'altar a l'església, amb un desenllaç final ... La història la va protagonitzar el duo més temible de les "casetes". A una banda Min (Benjamin Alberich) i a l'altra Albi (el menda). Tots dos al costat dret de l'altar en un banc pels futurs nens-comunió. La meva Palma era llarga com un Sant Pau i jugant jugant, gairebé provoquem un incendi. Jo fardant de Palma (ja que d'alçada no he pogut fer-ho mai), la vaig passejar per damunt el "Cirio Pascual", amb tant art; que va encende's la punta. Ja veus al Sr. Alfonsito Guiu, en un acte ràpid, aturar la flama a cops de sabata. De totes formes, vaig fer la Comunió!!! Matí de cel "a lo vasco". Plujims, temperatura de frescoreta i gens de sol. Jornada laboral exigent i per obligació moral i física: Descans de running. Cames lleugerament carregades, després de l'entrenament d'ahir i amb la plujeta... millor quietets a casa. Per cert! Ahir a Holanda; el keniata Micah Kogo va rebaixar la marca dels 10 kms en asfalt 1''. Total: 27'01'', Haile perd un record mític i galàctic. La foto, pertany a la gran Paella de Domenech d'ahir a Sebes. Tots entaulats i com aquells lleons amb gana, devorant aquest magnífic plat.

2 comentaris:

joan ha dit...

k ets de SECÀ ja ho sabem fa temps...però i si plou a la compe ? ah, òstia, perdona no me'n recordava k ja no competeixes mes k contra la megacomputadorainterestelar...així ben fet noi quiet a casa k l'hivern IS BACK !!!

Colibri ha dit...

Ja ho saps, que no soc submergible. Més aviat un tio de rajola. Però avui paio, no tenia cap gana d'anar a bufar amb peus mullats. Ja vaig fer-ho ahir més del compte! Espavil que començes amb la feina. Zarautz a tocar i Roth... ja t'ho recordarà Ñoño.