dimarts, 3 de març del 2009

Quant s'acaba l'hivern?


Tot i no tenir temperatures al fons del termòmetre, ni boires, ni vents, ni plujes considerables... l'amic sol es deixa trobar a faltar! Ja portem uns dies sense gaudir de l'esplendor de la llum de l'astre rei. I aquest fet, pels "boixos de la rajola" és un esdeveniment a tenir present. Demà vacançes; 3 dies de l'any passat que encara guardavem per si de cas. De feina no ens falta, però amb aquest panorama climàtic... Alguna cosa farem! Entrenament d'avui: Carrera continua a ritme ràpid per terreny trenca-cames i dur amb un 50% terra i 50% asfalt. 10,57 kms en un temps de 48' 5'' a ritme mig de 4'33''/km amb 158 ppm de mitja i 174 ppm de màxima. Muscularment cap problema, les pujades es fan dures amb ganes i he notat de forma contundent els desnivells oblidats. Un gruix important d'entrenaments els faig per terreny amb poc desnivell i gairebé sempre treballem igual. Caldrà buscar nous estímuls per no adaptar el cos (avui ho he vist clar!). La foto és una obra d'art del meu mano (el chino pels coneguts), el careto de l'individu un friqui més.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja t'he vist Colibri! Baixant de la Vall Ampla i esquivant tuberies del reg dels Montredons. Com no t'has de cansar: bestiaputa, si gairebé has deixat els aulivers esporgats amb aquell ritme.

Anònim ha dit...

Ke no us engañon, que Albi és un tio tartà. Ell i la velocitat, carn i ungla. L'heu vist mai anar xafant ous? Ke no us engañon!

Anònim ha dit...

Alerta!!! La afoto correspon al mateix Lute i està feta al Penal de Sta Maria de Càdis on vare romandre fins la seva darrera fugida que anys després donà nom al Best Seller "Camina o revienta".
Si algú el veu comunique-ho a la Police ja que es especialment perillós (encara no ha parat de fugir no se sap ben bé de qué) i s'el veu correr arreu del món!!!!!

Anònim ha dit...

Que mamons! Ja direu qui sou ... Halley! Per on dius que m'has vist?És cert que la velocitat va lligat amb la meva persona. Però a la pista cal ser un crack i tècnicament perfecte. I per aquell que parla de fugir ... segurament sap molt bé perqué ho faig.

joan ha dit...

COLLONS !!!!!!!! SI me pensava que el de la foto era MANU CHAO !!!!!

joan ha dit...

per cert, creua els dits per les teves ametlles...

setball ha dit...

Manu Chao no ho se pero Man Hechao de mes d'un lloc!!!

Anónim.

Anònim ha dit...

Mira que sou bons! El Man Hechao de les pistes, que he passat per el poli i el señoret s'ha marcat campana. Ique pinxos que sou tots plegats...