diumenge, 1 de març del 2009

Tenim a tothom escampats!


Possiblement avui caldria un equip de corresponsals més que nombrós per cobrir a tots els compis dins les seves competicions d'aquest diumenge. Trepa, Camil i Robert (de Bot) ho feien a BCN a la Marató on els resultats son de tots els colors (parlant en nom de les aspiracions de cadascú, és clar!). Trepa, ha patit les conseqüències d'una infecció vírica durant la setmana, un fet lligat amb la manca de gasolina que s' ha trobat pels carrers de Barcelona. Tot i això ha estat capaç d'aturar el crono en unes 3h 30'46''. Camil, desconeixent l' anàlisi final, ha fet un temps prou bo: 3h 11'49''. I Robert, segurament ha lluitat enfront algún que altre element. El seu temps de 3h 12'39'' no sembla ser l'adequat a la seva capacitat. Més lluny d'aquest indret teniem als atletes joves de l'A.T.E. prenent part al Campionat de Cross d'Espanya per comunitats on Catalunya ha matxacat literalment. Enhorabona a l'Ingrid, Georgina, Ferran, Gemma, Mireia i com no: al Sr. Rafa Flores (seleccionador de la Catalana). Tots han "sucat" 1ers els cadets i 1eres les cadets. 1eres les juvenils i 2ons els juvenils. El Llorenç (guanyador de la Milla Nadalenca de Flix), al Campionat d' Espanya de promeses de Pista coberta a San Sebastian per fer els 3000 m en uns 8'29''. Un gruix de gent de la casa per la Granadella a la Cursa de l'oli amb la BTT; els Pantani, Marios, Ñoños i altres a complir amb l'expedient. I la resta a entrenar i entrenar per el terme de la molt honorable vila de Flix. Temps perfecte en quant temperatura, nuvols a dojo, però millor aquest quadre que les boires i vents. Activitat física: 10,03 kms per asfalt direcció Bovera i tornar baixant. Temps total de 41'14'' a ritme mig de 4'6''/km amb 163 ppm de mitja i 178 ppm de màxima. Pujant, el ritme de 4'25''/km i 156 ppm de mitja. Baixant a 3'47''/km i 170 ppm de mitja. Sensacions: molt bones pujant i al baixar ho hem donat tot, com a molt un spring d' uns metres i al terra (l' única cosa que hi havia per guardar). Al tard piloteig de tennis suau i "finito". Setmana amb calçotada, 63,27 kms en 4h 45'22'' i piloteig de tennis. Menys competir, aquí fem de tot. Salut, kms i calçots!!! La foto, homenatge als cracks de l'A.T.E. i altres ...

1 comentari:

Robert ha dit...

a veure si los maratonianos s'animen a penjar la crònica aquí...
vaig parlar amb alex per telèfon, però no sé que li ha pogut passar a camil (el seu pas per la mitja era correcte, potser un pel conservador inclús), ni tampoc sé res de robert de bot.
felicitats en qualsevol cas als tres per acabar i per les bones marques, que encara que estiguin lluny dels seus objectius no estàn a l'abast de la majoria de corredors.
salut