dimecres, 11 de març del 2009

Test superat!

Quin temps més esplèndid ens acompanya aquests darrers dies. Temperatures per sobre dels 18ºC de màxima i una matins freds, tot i no gelar. Un sol generós i una nit amb una lluna capaç de posar un raig de llum a la foscor. A les 19h cap a Ascó per entrenar. Avui tot sol, ni Cristian, ni Trepa, ni Robert, cap rastre dels compis de mil batalles. Al tartà, algú amb dosis de crack fent sèries de 1000 m a una velocitat de "locos". Sorpresa! Mohseen El Haddad, un amic del Cristian i un veritable "fenòmeno". Ha fet 10x1000 mtrs amb recuperació de 90" i ritmes de 3'6''-3'2'' (uff, mirant-lo, ja havia escalfat). Avui tocava un test de 10 kms, tot i comprovar com anava de cames (ahir estava trinxat, carregat, però soportable). Finalment tot perfecte: 10,04 kms en 40'18'' a ritme mig de 4'/km amb 159 ppm de mitja i 178 de màxima. He anat progressiu, tot i a partir del km 3 ja estavem per davall dels 4'/km. Els últims metres un canvi més persistent i un esprint final. Molt bones sensacions, possiblement els 10 kms més ràpids de la meva vida. No anàvem amb tot i el més important era la comoditat com a company de running. No recordo aquest quadre. Pensar que Diumenge passat anava "tocat" i ahir amb sobrecàrregues. I per postres; la María (entrenadora d'atletisme d'Ascó), m'ha regalat unes sabatilles "voladores" de Nike quan ella competia. Quin detall! Sopar a l'Escala per veure el Barça i cap a casa. La foto és de l'esperat moment, una imatge difícil de percebre. Un instant, on cal punxar-se per entrendre la realitat del fet més impressionant de l'era Moderna: Bull ja té bici. Sí sí, Jaume Enric Estopà ja té aquesta guapíssima bicicleta de corredor. Salut i kms Jame's.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Però finalment existeix???
Amb tanta espera ja no sabia si seria veritat... ;-)

Robert ha dit...

collons q sobrat!!
ja et veia finet ja... pero has fet sub40' als 10K sense despentinar-te amb 159ppm de mitja!!
pues a una compe de 10K amb 17?ppm de mitja... quan faries???
venga colibrí, a disfrutar este moment dolç!!!

Anònim ha dit...

Existeix Laia, existeix. Tot i que encara no l'he vista, sembla ser que ja forma part de la familia. Per cert benvinguda al club de la Perla!!!

Anònim ha dit...

Home Robert! Amb temps de crisi; sobrat re de re. Anava còmode, motivat i el cos posava la resta. Son d'aquells dies que firmaries per respirar les mateixes sensacions a un linea de Meta. De vegades la màquinaria funciona extraordinariament bé, però en comptades vegades Robert. És cert que les cose van sortint, però el treball amb la constància és el culpable del fet. Si per a les postres trobo paciència ... la cosa va sobre rodes. Records amic!

joan ha dit...

colibrí a una compe ??? ja,ja,ja això no se si ho veurem ja...la pressió de la compe el te acollonit ! es un cercle viciós: com més fort entreno+pressió d resultats es ficarà ell mateix+kagarrines per no kagar-la a la compe i torna a començar...s'ha convertit en un homo entrenus i les compes com menos fas mes respecte te fan, això no falla ! o sigo k com no vagis a una mitja aviat ja no podras sortir del cercle, i no cal k surtos a fer 1h20' al primer intent macho k sino ja hi tornem a ser....

joan ha dit...

esta XULA la massi esta de BULL...amb un casco AERO seria impactant...per cert colibrí si pujes damunt m'aposto algo a que no arribes a agafar la botella del portabidons...has vist si esta lluny del sillin ???

Anònim ha dit...

Vols dir que és aquest el problema de no fer cap compe? A mí, que me va la marxa més que a un ball de coixos? Per cert, a la bici de Bull, no puc pujar. Segurament patiria d'un atac de vertígen. El botellero i cap una botella de 2 ltrs de Font Vella. Quin tros de cicla Pantani!!!