diumenge, 8 de març del 2009

Un dia esplèndid


Per fí sol i bon temps! Un redidu de vent al matí, tot i que al migdia poca cosa quedava. Temperatura de 14ºC a les 11:15h, hora de fer un running amb el parent Sisco. Feia temps haviem quedat en compartir kms i finalment, avui ho hem pogut culminar. Itinerari per Sebes fins km 7,5 direcció Riba-roja i mitja volta. Totals 15,31 kms a ritme mig de 4'36''/km en 1h 10'26''. 166 ppm de mitja i 177 ppm de màxima. El circuit irregular, amb el Cerç de cara a l'anada, força calor a la tornada, més els símptomes típics, on els matins no vaig prou bé ... Molt alt cardiovascularment (i això que ahir vaig descansar), tot i que finalment podem aglutinar un bon entrenament. Sisco en su linea, cansat per l'entrenament d'ahir (entrenament de qualitat), però fort i valent. Setmana vinent té la Mitja de Cunit i si tot va com ha d'anar; a millorar marca de la temporada. Els compis de l'ATE han estat per terres de Cáceres per disputar el Campionat d'Espanya per clubs de Campo a través. Les juniors campiones d'Espanya amb la Gemma, Mireia, Carla, Cristina i Aina. La Ingrid Pino en cadets ha quedat la 12 i 1ª de Catalunya (impressionant Ingrid i adéu al virus dels trons!!!). El Llorenç Sales 3er en promeses. I el Jordi Martínez fa la mínima pels campionats estatals amb unes marques de 7''60''' en 60 mtrs llisos i 16''13''' en els 100 mtrs tanques. Per la meva part, tanquem la setmana amb 4h36'38'' d'entrenament i amb 61,01 kms i fets a una mitja de 4'32''/km. Enhorabona a tots i d'aquí no gaire ens veiem!!! La foto, pertany al matí un cop acabat el runnig amb Sisco.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Espavil i vine pronte per Tortosa! Encara no has provat la nova pista. Records Albi.

joan ha dit...

i el coll ??? on tens el coll ???

Anònim ha dit...

Ep, collons paio, tens raó! Algo a fet Isidro al tirar la foto. Sisco tampoc te coll i semblem els enanitos del Circo Americano. Bueno tot i que no fem 1,90 claro...

Anònim ha dit...

Quin pedazo de blooooog Albi! Cada dia del món actualitzat. Com aquell nen que treu punta cada dia abans de fer els deures. Enhorabona, és molt xulo i a partir d'ara el visitarem sempre que troba un moment. Besets.

joan ha dit...

crack, tu k domines el tema dis-me el model d ASICS k m'he pillar per sortir a entrenar a diari als meus ritmets entre 5 i 6' / km (71 kgs / xafada neutra) k se k ho tens per la ma ! Espero la teva decisió !

Anònim ha dit...

Home! Asics es com comprar un cotxe de 36000 euros cap dalt ... totes son bones. Però tu que fas llarg i entrenant petat de cuerpo per la quantitat d'hores acumulades; haurem d'optar per una sabatilla còmoda i de qualité. El millor del millor és la Gel Kinsei 2 (una sabatilla supersònica en qualitat, serveix per tot; llarg, curt i fins i tot sèries). També està pensada en quan a la regularització d'excés de temperatura del peu i tot això sense renunciar a una amortiguació única. Sense cap dubte, la meva Number One. 139,55 euros tenen la culpa. Una altra opció és la Gel Nimbus 10 (en color bronze son molt guapes), 135 euros i l'altra és la Gel Cumulus 10 a 108 euros. Totes aquelles com les Noosa (les meves), són més per curt, l'amortiguació és justeta i per un futur Ironman no ho veig clar. Ara per als dissabtes a la nit són collonudes... Home tú mateix les primeres potser no et faràn el pes per el tema del disseny, però són les millors i amb diferència. pots trobar-les al Correcaminos (botiga de Mallorca que les envia en 24-48h). Jo vaig pillar els dos parells de Saucony i van genials.