dilluns, 6 de juliol del 2009

Aigua del cel?



Després de molts i molts dies, justament ara, ens cau 1l/m2 i partit suspés de tennis. La programació de la jornada anava en relació del debut al tennis del torneig social. A les 21:00h partit amb Diego a la "Central" i justament acabar un piloteig ... raquetes a la bossa i cap a casa que falta gent. De moment la cosa no ha passat d'aquí i justet ha mutllat la pista amb prou feines. Durant el matí sol i temperatura alta (tot i ser més baixa que els dies de la setmana passada). A mitja tarda núvols i apareix un ventet tormentós amenaçant canvi de temps. Així que com a fanàtics de la materia ens hem quedat veient el Tour. Primera polèmica a tiro entre Amstrong i Contador (dos galls dins el galliner ...) i nova victòria del britànic Cavendish. Hem aprofitat per montar nou sillín a la Bianchi i fer les primeres pedalades per comprovar el conforn que ens ofereix. Valoració del negoci: un cop feta una tirada llarga! He parlat amb Pantani (aquest no pot badar i ja pot començar a fer maletes per a Roth) i tot correcte. Ramonet el tinc "desaparecido en combate", tot i donar senyals de vida a migdia i demà buscarem a Ñoño. Per un altre cantó Pollo l'hi fot el paper a Forest Gump i es casca més de 30 kms en dos etapes de run durant el dia i per postres natació a la tarda. Avui fotos del nou look de la Bianchi.

5 comentaris:

joan ha dit...

no jugos amb les coses de menjar, home !!!! K T kdaras IMPOTENT ....

Anònim ha dit...

collons quina bici que tens
senble la del amstrong
"pedalant sharribe llun"

Albi ha dit...

Poca broma, que la tunejada de la Bianchi ha estat un treball més que laborios. Avui hem provat el sillín i de moment cap problema. Com diria la meva mare: "salsa con gusto, no pica".

Retro ha dit...

Quina guapada Albi! Sempre has sigut un pijotet de mucho cuidado. Tot allò que tens, fas o veus el maquilles amb la teva gràcia. Artista o tio amb gust?

Albi ha dit...

Home Retro! Deixem-ho en un tio que volia ser artista però amb un gust no apte per tohom ... ja ja ja. Records satèl.lit.