divendres, 7 de gener del 2011

Boira i més boira.

Portem uns dies amb aquesta companya i molt fidel durant molts anys per aquestes contrades. Aquella boira que ens separa de l'astre i amb prou feines tenim claror. Ara toca boira, humitats i a comptagotes ... sol! Màxima de 13ºC i mínima de 3ºC, plujim a la matinada però insignificant. Un dia de gos, ja que això de festa i tornar a posar-nos en moviment ... Veient que l'articulació va comunicant que cal anar més a poc a poc; optem per esquivar l'impacte. Anem a piscina, aquesta vegada, sol com un mussol. 2.500 mtrs convinant estris i divesitat d'estils. Un bon "tute" i tous de braços cap a la dutxa. Avui publicarem en primicia la nova temporada de Trepa. Tot i que no és massa estable ... ja que pot variar qualsevol cosa o afegir alguna bestialitat més, la cosa pot quedar de la següent manera.  Febrer: Mitja Marató de Granollers i Cursa de Bot. Març: Duatló de Castellote i Banyoles. Abril: Duatlons de Sueca i Soria (Campionat d'espanya). Maig: Ironcat. Juny: Triatló de Balaguer. Juliol: Triatlons de Pont de Suert i Vitòria (Campionat d'espanya) o Ironman (internacional, està en l'aire). Agost: Cursa de Festes de Flix i Ascó. Setembre: Duatló Campionat del Món (a Gijon i per classificacions). Octubre: Campionat d'espanya de veterans de pista de 10 km a Ascó i Mitja de Mollerussa. Novembre: Marató de Saragossa. Au, pues, quasi res nois!!! La foto dels cracks sota una boira de 5 estrelles i no tenint massa clar que han vist.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

POLLO
Molt guapa la foto, quin "chasis" que tenen, 10 nido fan respecte els companys, ho tenen tot controlat, pots sta tranquil!
Després de llegir la temporada d'Alejandrooooo!, ale ale jandrooo!, he agafat un globo de la òstia, estic rebentat!vaig a dutxar-me.
PD:Ironman internacional?quín??? jo tinc una proposta!!!

Albi ha dit...

Vols dir que podem estar tranquils? Mira que si un dia d'aquests se'ls creuar l'olla ... la tenim liada Pollo. Proposta???

Anònim ha dit...

POLLO
Regensburg Ironman, 7 d'agost 2011.
Farem un puja-baixa, a dinar a casa!!
PD:fins i tot podriem fer una grupetta, no?? bueno jo ho deixo caure.

Albi ha dit...

On és això Pollo? Al costat d'Almatret?