diumenge, 16 de gener del 2011

Fogueres fumejant

De bon matí la boira ens acompanyava a l'itinerari típic que tenim costum de fer. El sol no apareix per en lloc i el fred és una realitat. El poble està tranquil. Un silenci sota una imatge amb poca visivilitat on les restes de fogueres fumejaven les darreres espurnes. Màxima de 8ºC i mínima de 1ºC, no tenim vent i el sol ens saluda després de dinar. Un matí pel camp i una tarda de sofing. Això de menjar i menjar i més menjar ... ens deixa tous. Pertant, millor no fer res, que després passa el que passa. Encara recordo algun capitol d'aquells amb la panxa plena i fer veritables bestialitats per poder tornar a casa. Al tard ens deixem caure per casa Trepa. Fem la visita a la seva family i ens xupem un campionat de "Bull's Riders". Allí tot val. Qualsevol esport té cabuda dins l'interés d'Àlex. Pot ser un torneig de  billar, com un partit de Baseball. Un Ironman o un campionat de patinatge. Avui erem "vaqueros". Impressionats per la fortalesa d'aquests genets donant vots al damunt dels toros ... ens quedem perplexos. Tots estan doblegats. No hi ha cap que no vagi coix. Aquelles bestioles "encabritades" es transformen en una temible eina per malmetre a pinxo de torn. Posem una foto del campió, el Renato Nunes, que gairebé per l'orella d'un cop de pota del super-toro. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Avuí, on feia sol, un temps benigne i sense boira, ere a la antiga ciutat bètica de Itàlica.
XXIX Cross internacional de Itàlica. Bestial el carrerón de Ayad Lamdassem!!. A 11 segons de les panteres Ebuya i Kuma. Per davant de besties, com Menjo , Kiprono, Chepkop, Bekele , Kibet , Telekmarian(43s), Lebid, Kibet, Tadese.... La mitja del guanyador(Komon), en un recorregut dur i exigent com el de Itálica, de ciencia ficció(2.51min/km).

La cursa femenina ha estat bestial també, un duel terrorífic, entre Cherutot i la favorita Masai.

Després de veure aquests carrerons, me'n he oblidat del fred i la boira, i he sortit a disfrutar de les meves millors gambades!!

Salutacions,
Franc