diumenge, 2 de gener del 2011

Milla Nadalenca!

El matí prometia. Un bon sol anava guanyant posicionament entre nuvolades. Màxima de 14ºC i mínima de 5ºC, poc vent i un 45% de humitat a mitja tarda. Ens deixem anar fins Valletes i fer feines per aquest indret intractable a l'hora de tenir-ho tot llest. Aquí mai s'acaba, sempre hi ha una cosa o una altra. Abans hem fet la "volteta" per anar mantenint l'estat físic del Charly i la Jana. Aquests agafen la forma ràpidament, tot i que no cal descuidar aquest espai per si de cas. La tarda tocava anar a veure la Milla. Aquesta vegada no sortirem a córrer. No és per ganes precissament. Tampoc per impossibilitat física. Però massa just per fer les gambades ràpides per aquell Carrer de l'Avinguda de Catalunya. Estem d'agulletes fins les celles (La Sant Silvestre de Lleida) i no cal forçar massa si no volem recaure de nou. Una cursa molt de casa, amb un ambient familiar i amb tots els compis per allí presents. Els més menuts han posat les rialles. Els mitjanets; la il.lusió. Els més grandets; les maneres. Els veterans; l'admiració i els seniors; el nivell. Dos dels millors atletes de les nostres terres eren en directe. Tonyo de Riba-roja i Robert de Bot (2 on i 3er respectivament). No han faltat els menbres de la familia Gutierrez de Gandesa. Els Esbufecs de Mollerussa. Els incombustibles del Nàutic. I els més íntims del poble amb la canalla inclosa. Un sentit homenatge a l'Ingrid Pino Creixenti. Tota una campiona estatal que no perd moment per venir a veure'ns. També destacar el podiun de la meva superamiga Gemma. I la victòria de l'Andorrà David Francome, actual campió de Catalunya de Milla en ruta de M35. A la resta, felicitar-los per fer-me passar una tarda distreta i emotiva. Tampoc és mal negoci veure els "toros" darrera la valla!!!

4 comentaris:

Aitor ha dit...

agulletes..agulletes!!!

bon any nou maquina, tornem a estar en contacte!!

una forta abraçada i molts records!!

Aitor Alejandre!

Unknown ha dit...

eeek irongay!!!

Em va fer molta gràcia veure't pel pabelló, fa temps que em volia posar en contacte amb tu! Per cert, posa el dia que et vagi bé i jo mobilitzo a la penya per a fer la tant esperada rostida (3 anys després). Costarà posar d'acord a tants dropos, però ho intentaré.

Salut i 1 abraçada!

Joao

robert ha dit...

hola albi, moltes gracies per fer-me resso un altre cop al teu blog, una cronica genial. dir-te que a Flix ja m'hi trobo com a casa, pel fet de veure'us a tu i als companys coneguts a mes de gaudir d'un bon ambient!
robert

Albi ha dit...

Quin munt de sorpreses!
Per fí Aitor ens dona senyals de vida. Una bona noticia se'ns dubte del nostre profe de natació.
"Lady Marmalade" aquest exjugador carismàtic que vaig tenir el privilegi d'entrenar ... reclama una rostida i amb raó. És un crack del futbol-sala i de les nits de caliu. Com et trobo a faltar Albert!!!
I Robert? sempre anem seguint la teva gambada. Pots estar a BCN o a Bilbao. Bot o Reus. El raconet per aquest bloc està servit a la teva persona.
Bones Festes a tots tres i Bon any 2011 per tothom!!!