dimarts, 15 de febrer del 2011

El Chuleton té una bona digestió!

Ahir ja va sortir la noticia... Semblava ser que l'Alberto Contador quedaria absolt del cas "chuleton". Finalment el Comité de Competició de la RFEC, ho ha confirmat aquest migdia i deixa al de Pinto "net" de moment. Déu meu el que li tocarà aguantar! Màxima de 9ºC i mínima de 3ºC, dia de núvols i una precipitació de 0,5 ltrs/m2. Una jornada de descans total. Un parell de dies continuats ens deixen 30 kms a les potes i això es nota. Optem per donar un respir al cos i anar recuperant cames. Ja podeu imaginar ... que això de plujims i vents ... Jo soc de sol i bon temps! Video dels Sopa de Cabra i recordar la veu del Quintana.

3 comentaris:

joan ha dit...

no me digos k t sorprén la resolució del "chuleton gate" !!!! esperaves algo diferent d'esta REPUBLICA BANANERA ???? ESTAVA CANTAT COMPANY !!! deu ser l'última faena de Lissawetsky abans d deixar el CSD per fer lo ridicul vs gallardón !!! aixó si colega, no ho oblidos : TOLERANCIA CERO CON EL DOPAJE, eh !!! pero dels altres, i dels segundons, i dels amateurs, i dels anonims...pq com li toco a un dels seus....ai mare !

p.d. per poc k els ineptes de la UCI o els de la AMA facin minimament B la seva faena, al del chuleton li cauran 2 anys per pardillo ! AL TIEMPO !

Anònim ha dit...

POLLO
Si quieres un buen motor....CHULETONES CONTADOR!!!!

Albi ha dit...

Home! Tot fot angunia ... I el de la Marta, com pot anar? Quina colla!
Pollo! Que saps els ingredients d'aquests "pedasos" de carn?