diumenge, 6 de febrer del 2011

Molt bé, pels de Granollers!

Els flixancos ofereixen la seva millor versió en forma de bons temps a la Mitja Marató de Granollers. Aquest matí per carrers de Granollers: Camil i Robert aturen el crono en 1h25'33'' i 1h29'18'' respectivament`. Llàstima que Trepa per motius personals i sentits no ha pogut afegir-se a la grupetta de "galgos". També teniem al Jordi Amorós que vaig deixar-me i que va poder culminar la cursa per ser un nou Finisher d'una Mitja. Com podràs entendre és gairebé impossible controlar a tohom i més quan pràcticament ni ens coneixem . De totes formes esperem compartir amb tú moltes altres i cremarjunts kms per algun run pel poble. Ah! La propera ens avises...  Enhorabona nois!!!
Un matí seguint la mateixa tònica dels darrers dies ... geladeta de bon matí i sol esplèndid durant el dia. Màxima de 16ºC i mínima de -2ºC, poc vent i sense canvis a curt termini. Un diumenge dedicat a tasques agrícoles. La tarda calia invertir-la al que tocava i aparcar-ho tot, per un altre dia. Així que decidim descansar de run i ens marquem un ZERO. Avui foto per l'atleta Isinbayeva, que decideix tornar a pistes i fer un salt de 4,81 mtrs (millor marca de la temporada). La russa, que va decidir allunyar-se durant un temps del món de la pèrtiga ... retornar i de quina manera al seu espai! També gran victòria a la cursa del Lamdassem a la Copa d'Europa de Clubs de Camp a Través disputada a Sant Vittore Olana (Italia). 3a posició pel Bikila Todelo (equip de l'Ayad). Els guanyadors han estat els portuguesos amb el Club Conforlimpa i recuperant el guardó del 2.009.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Te n'has deixat a un del poble :(

A veure si el trobes! :-P

Pista: ~30 min més que Robert (Ei, és la primera que puc dir que he acabat).

Albi ha dit...

Sento molt deixar-me algú dels "nostres", però certamen difícil tenir el detall d'estar en tot i no trobar-te "anònim". Salut i kms!!!

Robert ha dit...

sí home, és jordi amorós andreu
no sigos tan rústic en los nouvinguts home, q tu si no són titis...
bon debut jordi!!