dijous, 17 de febrer del 2011

Pollo! Cap a Cambrils anirem...

Sant Silvestre Lleidatana 2010, sortim o estem amb una lesió de genoll (depent de com ho mirem). Dubtes del ritme que cal portar. Vols dir que no tornarem a peu fins Meta? Aquesta va ser la frase més repetitiva dins el cervell durant els 10 kms pels carrers de Lleida. Pollo callat per no dir la seva ...(ja ho sé que no havia d'anar, però???) Finalment i fora d'escala a nivell de "cardio" arribem sencers. El temps passa i ens tornem a sentir runners. Portem uns quants quilòmetres i la cosa va rutllant... I si per a postres: Pollo, La Serreta i Trepa van donant una empenta per fer cap a Cambrils d'aquí 10 dies ... La inscripció està feta. Màxima de 12ºC i mínima de 4ºC, núvols a patades i una fina pluja deixa 1 ltr/m2 amb prou feines. Un hivern llarg de veritat. La sensació de fred no s'ajusta a la realitat. Tenim humitat i el sol no apareix per enlloc. Sense massa motivació veient el terra i el cel ...optem per aixecar peu. Descans de nou i demà un altre dia. La foto per la gruppetta de runners flixancos pel Serrallo a la Mitja de Tarragona de l'any 2007. D'aquí no gaire ... tots tres de nou junts, tot i solsament, coincidir a la sortida, és clar!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

POLLO
EA!EA!EA!EA! NOS VAMOS DE XALERA!!!Així m'agrada, caliu esportiu del bó!!! Grupetta de luxe, que encara pot millorar si algú més s'anima.....VAMOS!!!
PD: Mitja de Tarraco, ufff! quins remembers Culebri, la nostra 3ra mitja agafedets de la maneta!

Emma (o la china, o la cunyadeta, com vulgueu) ha dit...

Hola nois, he pensat que us poden interessar estes webs: http://www.circuitebre.cat.
http://cursalacametacoixa.blogspot.com/.
Bon cap de setmana a tots!!!

Albi ha dit...

Si noi! Vam xalar per allí al Serrallo amb el pistó passant de les 180 ppm. Ostres Emma, ets una crack! D'aquí uns dies ja et vec a una cursa d'aquestes amb tots nosaltres. Pensa que dos de les millors triatletes del món ... es diuen com tú!