dilluns, 9 de febrer del 2009

Aprofitem el bon temps!


De bon matí, ja el termòmetre ens mostrava una temperatura, relativament agradable. El vent ha fet una treva i la tarda era perfecta per gaudir d' un bon entrenament. Després del runnig d'ahir (sense cap dubte, molt i molt recomanable per fer-ho més sovint!!!), avui tocava apretar el "cuerpo". Hem estat fent estiraments i ràpidament ens hem posat a trotar a ritme de 5'15''/km per acabar en 3'48''/km. Temps total de 20'42'' per fer 5,16 kms en un ritme mig de 4'/km. 158 ppm de mitja i 175 ppm de màxima. Cursa ràpida amb progressió per exterior de la pista (terra-dura). Un descans de 4' i fer 10,25 kms en un temps de 48'37'' en un ritme mig de 4'44''/km. 148 ppm de mitja i 161 ppm de màxima. Aquest cop el circuit ha estat per exterior de pista i carrers del Polígon (exterior de l'estadi). També un exercici de progressió tot i ser notablement més àgil de portar que l'anterior. Bones sensacions, tot i reconèixer que anaeròbicament no tenim el mateix nivell que l' aeròbic. Avui, petita nafra ("iaga"), a la planta del peu però soportable. 15,40 kms més al magatzem del treball. La foto del dia, serveix per mostrar dos components de l'equip Ridley. Ahir va ser el torn per als Cervélo i aquest cop toca als Ridleystes. També un "desaparecido" Rafa i el menda posaven davant la càmara moments abans de pendre part a la Mitja de Mollerussa d'aquest passat any.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

El format dels equips és el següent:
Ridleystes: Ñoño-Trepa
Cervelistes: Pantani-Pollo
De Rosistes: Peña-Ramonet
Bianchistes: Pau-Colibri
Bhistes: Pitoi-(falta compi).
Haurem de plantejar-nos fer un duatló per equips ja ja ja.

Anònim ha dit...

Ja que parleu de parelles, jo recordo que de juvenil corria el campionat de Catalunya de contrarellotge per parelles( Vaig acabar crec que el 22è amb el company del meu equip que es deia Catllar), així en aquest suposat campionat flixenc falten les següents parelles:
-Specialidzed-istes: Mario-Jornet(reserva Jordi Cervelló)
-Ditec-istes: Ruben Pasarrius-Sisco Salines
-Pinarello-istes: Jordi Pujol-Enric Labaila(?)
-Cannondale-istes: Andreu Llop-Jordi Vilaplana (reserva o no Gerard Ranis)
-Zeus-Orbea-istes: Mese-J MªCarranza
Seria una bona contrarellotge amb un bon dinar, però crec que com tot el que s'intente fer conjuntament no arribarà a bon port, ja se sap "Indio solo viaja más aprisa"
Alex

-BH-istes: Pitoi-Ruben Francin

Anònim ha dit...

Sort de l'enciclopèdia humana que està en tot! Potser ens fotem, però no estiria malament la proposta.

Anònim ha dit...

Hi ha algunes variacions. Mese te encomanat un Tarmac Sl-2 S-works, i io potser m'uneixo a l'equip Cervelista... Qui sap.

joan ha dit...

definitivament, se t'acaben les fotos....

setball ha dit...

Xeics!!! a mi no hem foteu en berenjenls que encara vaig en lo tricicle de les curses del barri!!!!

Anònim ha dit...

Au calla ploramiques! Que me fots cada pal, que a la tornada la feinada és meva per passar el pont amb la bici donant pedals.

Anònim ha dit...

Federer més que Federer (sempre plorant!!!)