dimarts, 3 de febrer del 2009

Tinc al personal amb mides amunt i avall...




El tema temps, sense canvis radicals. Hem vist el sol, hem tingut una mica de vent, però de fred poca cosa. Com podeu veure últimament el tema "monotemàtic" tracta de bicis. Pollo va boig amb les mides de la Cervélo, la Goka i el que faci falta. Bull està a punt de "clavar" el seu computador meravellós i encara no m'ha donat senyals de vida ... (Artesa treu fum!!!). I el menda va com sempre. Sense canvis alarmants a la vista. Entrenament d'avui: 12,06 kms en 55'17'' a ritme de 4'35''/km amb 159 ppm de mitja i 178 ppm de màxima. Terreny mixte d'asfalt i terra (avui molt tou, per les últimes plujes, on les soles de les sabatilles amb fang, pesaven el que no està escrit) amb constants pujades i baixades. En un principi a costat agafar ritme, a estat a partir dels 40' on tot ha començat a funcionar com cal. I ha estat en aquest moment quan més s'ha disfrutat i poder fer uns minuts de treball progressiu. "Tute" de cames al magatzem i un dia més per contar. La foto del dia: models on avui per avui son focus de referència per culpa de mides i altres. Jo m'he decantaria pel D.O. és de la casa i segurament més fiable. L'altre ... és suís i potser plore també!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Espectacular Cancellara demunt de la P3C. El poble esta revolucionat amb el tema bici. El dimarts que ve vaig a SBR Store a Mataro, que estic cansat de mirar tantes bicis per internet i trucar a botigues d'aqui i alla. Aviam si arriva el divendres i el temps ens deixa tornar a sortir i estrenes el teu super manillar.

Salut!

Anònim ha dit...

Ostic Pau, acabo de veure les Cube per Chain Reaction i son molt guapes. Hi ha una cabra galàctica nen, bestial!

joan ha dit...

uffffffffff ja diuen k les comparacions son odioses macho, pero ficar-me vs FABIAN es tenir molt mala llet cabró ! i més en un tram de pujada mamó !!! això si, segur k el màkina d FABIAN acava amb mal a les cervicals (ells rai k tenen fisios a discreció...) però fixeu-vos amb la tendència dels PRO'S d la ruta a alçar el cap i mirar endavant....PERÒ SI TENEN LA CARRETERA TALLADA PER ELLS SOLS !!! es una mania dels ruteros k implica forçar el coll en excès amb el posterior agorrotament de les cervicals...en canvi contempleu al rider de la dreta, carretera oberta al trànsit, un munt de triatletes per passar al davant, però JO amb el cap cotxo, mirant al buje de la roda, dibuixant una linea recta perfecta entre l'eix del cap i la prolongació de la columna, sense mirar endavant...com ha de ser: SI SENYOR !!! je,je,je