dijous, 19 de febrer del 2009

Dijous Jarder!


Qui no recorda un dijous jarder d'aquells amb la colla, amics, familiars i altres? Típic dia d'excurssió per Montredons, Sebes, Bassa les clotxes i fins i tot al Camp de Futbol. Aventures de tots els colors, malmetuts del cansament i mil batalles a la motxilla per contar a l'endemà. El tret de sortida per encetar la festa de Carnavals. Un esdeveniment envoltat de feina i moments de preparatius i detalls. Doncs, avui, dia de descans i jornada per la logística carnavalenca. Després de fer running 4 dies continuats, deixarem al cos assimilar treball i optarem per la inactivitat total. Ep! El temps: Bonança en general. Una geladeta al matí, un sol esplèndid a primeres hores i poc vent. Les temperatures -1ºC i 15ºC de mínima i màxima. La foto, dels Carnavals de l'any passat. Vam passar una fred del 1.000 amb -3ºC i minifaldes!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot preparat per demà? Mare, kina por! ;-)
Ja està tot el poble esperant a veure quina en fareu...

Laia ha dit...

El que em vaig perdre per ser a Gal·les!!! Jejeje!

A veure què feu demà, eh? Estarem vigilant! :P

joan ha dit...

apostaría un pessol a que lo de cada any, MINIFALDA i a lluir cuixa !! està tendència al travestisme a la més mínima ocasió hauría de ser motiu d'un estudi més acurat...es una mica sospitosa !!!

Anònim ha dit...

Bueno, sembla ser que ja ho tenim gairebé tot. Ara falta veure com anirà el tema ... segur que passarem fred!!! Laie's no us perdeu el show i a Pantani dir-li si realment cal o val la pena l'estudi acurat sobre el travestisme... no dius que hem conèixes com si m'havessis parit?