dimarts, 24 de febrer del 2009

Empeltar olivers!




Amb més son del normal, hem posat el primer peu a terra i continuar amb el protocol de badalls. Cel amb núvols prims, 6ºC i un vent suau que s'encarregava de trencar un silenci matinal. Comença el moviment als arbres i seguint les instruccions dels "cracks" de la materia; anirem a empeltar alguna que altra olivera. Al tard i a les fosques, running pels carrers del barri i algún que altre tomb pel polígon per culminar l'entrenament d'avui. Els compis de la revetlla: els "P's" (Pitoi i Pau) o els tennistes, com millor ens agradi. Distància total de 9,29 kms en un temps de 46'31'' a ritme de 5'/km i 141 ppm de mitja i 170 ppm de màxima. Cal fer un manifest per escrit, que han estat ells, els primers en "picam". Pitoi a lo Perico Delgado i Pau al més pur estil Gianni Bugno. Ploren i ploren i els "mamons" sobrats de la vida a un bon ritme i donant palos al personal!!! Bon entrenament en general en un itinerari irregular i dur. La imatge del dia, els dos compis trencant-se el pit a saver de qui ... , en un dia de bici de fa unes setmanes.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pau! Avui m'has deixa't de pedra. Com has canviat en uns mesos. La rutina de treball, la constància i la il.lusió t'han canviat la teva estructura esportiva. Posa't en contacte amb Pantani i als Monegros a xalar, noi!!!

Anònim ha dit...

Realment han canviat molt les coses. En 8 mesos 30kg menos, avans tenia 2 bicis de descens i ara una de XC i una de carretera, avans no hagues anat corrent ni des de casa meva a casa pitoi, pero bueno aixi son les coses, i s'aconsegueix amb molt d'esforç i et soc sincer, val la pena i molt. Ara realment estic disfrutant de veritat.

Salut!

Anònim ha dit...

Sé la vie , mes amis!!! Uns van de pujada i els altres de baixada!! Ja, ja,ja!!!! Com m'agrada veureus així, tota la vida pensant qué collons feia corrent per estos andurrials i ara tens una feinada per no trepitjar-te en algú!! Pau increible, solament els que patim d'este mal sabem el que has fet, non stop to run!!!! Albi. el miracle del segle, jo mai he vist una progressió tal, bueno sí, la meva pero es a la inversa....
Ala dw!!!!

Anònim ha dit...

Ke bestia! Parles com aquell que posa la maleta a l'autocar de bon matí per anar 4 dies a La Mancha per fer la ruta del Quijote. Parles com aquell que dissabte en acabar de dinar, ja es prepara per anar a jugar al Bingo i guanyar uns cèntims d'Euro. Parles com aquell que mentre's no s'aixeca de la cadira es troba de p.t.m. Però que diu, que dius, qualsevol mortal amb la teva trajectoria (en tots els aspectes, en tots!!!), romandria abatut pels aconteixements i passar-se hores i hores amb un Playstation. I no precissament calibrar al personal amb una raqueta, una bici, trotant i mostrant l'ambició d'algú massa jove per ser tant gran. Au pues, calla i ves buscant dada per fer un Ironman.