diumenge, 13 de febrer del 2011

Només amb la meva ombra!

Amb un matí de ple sol, sense boires, sense vent (de moment) i una temperatura de 4ºC a les 9:00h ens posavem en marxa. Una setmana fent "campana" en algun entrenament ... un fet, que ens obligava moralment a tancar-la de la millor de les maneres. 21,51 kms (per terra un 80%, la resta asfalt) amb 5 "portets" trenca-cames i 2h 3' 48'' de feina. Ritme de 5'45''/km amb 160 ppm de mitja i disfrutant d'un bon matí. No tenim aquell treball d'altres anys ... però també podem donar gambades i sentir-nos com a nens al patí d'una escola. Muscularment prou bé i el genoll responent i agafant més "soltura". Per fí ens casquem una de "bona" i aparquem les molèsties i la lesió que tant ha donat de parlar. Mentre vaig respirant a ritme suau, vaig  recordant aquells consells dels bons amics. Aquells suggeriments en temps difícils, on el pensament es perdia en un camí de dubtes. Tormen a la normalitat Albi! Quant de temps ... Gràcies a tots i salut per tothom!!!    Avui la meva ombra i un servidor. Un bon treball psicològic molt adient per anar reparant i ordenant l'armari. I és que aquest quadre és molt característic dins el món Runner.  Posem un video de la Beth i així ens fotem "tontets del tot".




A la tarda teniem "cita" amb Teledeporte. Un Barça- Madrid de la Final de la Copa de bàsquet i nou titol pels catalans. A més, guanyar a casa del rival, en un partit molt disputat i amb un emotiu gest del Grimau a Basile. Quina emoció! També comentar que el deixeble d'Antonio Cánovas s'adjudica la cursa del Campionat d'Espanya per clubs de "Campo a través", tot i no guanyar el seu equip (ha saltat la sorpresa!!!).  

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ROSICH: moltes felicitats per torna a esta be , avui si que segur has provat be el genoll, bueno enorabona i haver si algun dia concidim per fer un run junts , salut i km's maquina

Albi ha dit...

Gràcies "Arkonada" ja ja ja! Ho tinc en ment, però això de ser futboliste els diumenges tarda ... no és massa compatible per trobar-nos al matí al Pont. De totes formes mirarem de fer una convocatòria d'auí no gaire i t'ho montes per coincidir. Au pues ; Ferran: Salut, kms i pocs gols!!!