dimarts, 1 de març del 2011

Ametllers! Les gelades són aquí ...

Una màxima de 14ºC i una mínima de -1ºC. Sol durant la totalitat del dia i un Cerç gelat amb ganes. Ja tenim el canvi anunciat pels "meteomens" i justament encetant mes. Darrera deixem el Febrer, un mes amb poca pluja (5 ltrs/m2) i amb 6 dies de gelades. No ha estat massa fred, però tampoc per anar de platja. Tanquem el mes amb 157 kms de run, repartits en tirades curtes i alguna que altra llarga. No portem ritmes de "galgos"; tot i fer alguna progressió suau a meitat de l'exercici. Avui retorn a l'activitat. El Barranc de la Peixera ens espera i ho fem a les fosques i amb el compi de mil batalles Trepa. 12,02 kms en 1h3'31'' a ritme de 5'17''/km amb 150 ppm de mitja. Algun "susto" en un turmell però res important. Bon treball de propiocepció (així ho anomena el mestre Pollo) i treballant la resistència aeròbica. Uns estiraments i directes a la dutxa que el Cerç no perdona. Avui foto pel McEnroe en estat pur en un partit de veterans davant el Lendl.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina super-raqueta!!! Efectivament,un cop mes (i van quatre) jugarem la final del Camp Prov de veterans +35 (amb 10 anys mes)gran victória enfront el CT Tarragona111 i Pol Candela guanyant la 1ª Prova (a Salou) del Circuit Prov en categoría Aleví!!
Enhorabona pol!!
Sisco castellví

Albi ha dit...

Sou uns cracks amb totes les MAJÚSCULES del diccionari. És igual ser gran que tendre. Tots piqueu la bola amb la mateixa ambició que un Nadal o un Federer. Enhorabona màquines!!!