dilluns, 28 de març del 2011

Flandes espera 2 flixancos!

Encetem la setmana i ho fem amb la menció especial pels compis: Pantani i Ramonet. Aquest parell no van tenir prou de donar pedals per la Paris-Roubaix de l'any passat ... que decideixen repetir gesta per Bèlgica aquest dissabte. El Tour de Flandes o De Ronde Van Vlaanderen, la clàssica ciclista que es disputa durant el primer Diumenge d'Abril. Una de les anomenades: Monuments del ciclisme a l'igual que les proves: Milán-San Remo, París-Roubaix, Lieja-Bastoña-Lieja i el Giro de Lombardia. El seu recorregut no deixa indiferent a ningú. Amb un nombre elevat de curtes i duríssimes pujades (anomenats muros), algun d'ells adoquinats com el mític: Koppenberg. Un itinerari de 260 kms en total, on aquests valents posaran de ben segur tot de la seva part. Amb aquells maillots vermells característics del sector sembragulles i molt riberencs. I amb aquella il.lusió que també rebem reciprocament per desitjar-lis sort i molta xalera.
Màxima de 19ºC i mínima de 9ºC, Cerç i varietat de tonalitats a un cel indecís. Decidim regenerar la ment després d'una jornada heavy i ho fem amb un Run. 9,05 kms per terreny de terra en 45'18'' a ritme mig de 5'/km amb 145 ppm de mitja. Sensacions molt bones i agraïment per Pollo que s'encarrega de posar-me al "puesto" sempre que pot. El treball va donant els seus fruits. La paciència juga un paper important i caldrà no deixar-la per no capgirar-nos la ceba i tornar a fer el boig amb intensitats impossibles. Uns estiraments rutinaris i un treball d'abdominals. No hi ha manera de poder impressionar a Trepa. Tot allò relacionat amb el ciclisme no té misteri per ell. Novetats, reliquies, projectes ... Avui mostrem la màquina que Bianchi va proposar per l'edició del 1.994 de la Paris-Roubaix. Podria ser molt útil pels nostres. No fotis que ja la coneixies?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Màquina! Ja ho vec que cada cop vas ampliant zancada. Amb el teu corre segur i elegant lluny de mostrar un mal moment. Sempre dic que vas sobrat i tú em corregeixes dient que també pateixes... Dóna gust veure't recuperat company!

Anònim ha dit...

Saps qui sóc, no?

Irontrepa ha dit...

Això ho portava el equip MG de Musseuw, Bortolami i companyia. La forquilla Rock Shox sols la va fer funciona Gilbert Duclos Lasalle que va guanyar corrent amb l'euip Z de Lemond els anys 92 i 93. Per aquelles dates van aparèixer els quadres bons de carbono, sobretot el Colnago del equip Mapei i ja van deixar de fer invents. Doble cinta, plats de 46-48 i 53, i atrancats perquè la cadena estigui tensada i sobretot molts collons per passar pels adoquins a 40km/h.
Fins aquí el revival de ciclisme.

Albi ha dit...

Ja m'estranyava ... l'enciclopèdia del ciclisme deixant segell de la seva capacitat. Tot un crack. Si senyor Irontrepa!!!