diumenge, 8 de febrer del 2009

Malgrat les adversitats, a trotar!


Concert amb la mateixa música d'ahir. Vent en forma, anomenat Cerç s'encarrega d'endur-se el pols a fer la volta. A les 9:30h convocatòria per fer un running suau. Pantani, Xavvv, Pollo i el menda. Tots quatre tapadets i motivats per fer una tirada llarga, però còmoda. Terreny irregular amb pujades i baixades, asfalt i terra i algún que altre sembrat i tot. Total: 14,15 kms a ritme mig de 5'42''/km en un temps d' 1h 20'42''. 141 ppm de mitja i 166 ppm de màxima. Jornada 100x100 aprofitada tenint en compte aquest temps. Hem petat la xerrada i hem regenerat el cos. Per la tarda amb la family i futbol del Barça. Setmana amb 61,55 kms de run i 33,82 kms de bici. Per cert: la Ingrid i el seu equip han fet tot un "paperás" al Campionat de Catalunya de Canovelles de Cross. Malgrat les condicions físiques de la jove atleta veina de Benissanet ha pogut obtenir una meritòria vuitena posició i quarta plaça per equips. Les fotos per a les Cervélo juntes i els 4 components del ball d'avui.

5 comentaris:

joan ha dit...

hauràs REgenerat el cos tu, cabró k estàs fort de collons...jo encara estava trinxat d'ahir i no he regenerat una castanya !!!

Anònim ha dit...

Au va! Calla plorón, ke si el constipat, ke si les cames, i no has tancat la boca durant tot el runnig. Per cert, en acabar de dinar he notat cansament a les cames, així que de fort re de re. Els tri's sou els supermens, el Cervélistes i Ridleystes, la resta imitacions chines!!!

Anònim ha dit...

Lo de valtros no t nom! Amb la ventada ke fotie i els sonats del sempre patint a gaudir d' 1 matí de "quietos a casa". I ls bicis? Valen un Imperi, oi? Com molt bé diu Serrat: cada looooocooo con su teeeeema!!!

Anònim ha dit...

Osti tu, quin parell de maquines de tallar l'aire. La veritat es que son precioses. Mira el correu cuan puguis que t'he enviat un parell de fotos de l'ultim que he trovat, senzillament brutal. Fliparas un rato.

Anònim ha dit...

Deu ni do Pau!Estan força bé, tot i que demà per Mataró pensaràs en altres màquines.