dimarts, 17 de febrer del 2009

Nova gelada matinera!


No és un fet nou, rascar el gel del parabrises del cotxe a les 7:45h en ple Febrer. Però no passa per alt, tenint en compte els ametllers tots florits. Deu ni do amb aquest hivern. Una boira alta, que ràpidament s'ha desfet i termòmetre marcant per davall de 0ºC. A primeres hores del matí un bon sol i poc vent. I per la tarda, ja al tard, un running "alegret" (pel sector dels pros; Regeneratiu...) de casa fins al Mas de les Cigonyes i tornar fins poliesportiu. Total 12,30 kms en un temps de 52'50'' a ritme mig de 4'17''/km, una mitja de 160 ppm i màxima de 175 ppm. Avui m'he trobat amb bones sensacions. Muscularment tot perfecte i l'únic moment de patiment ha estat el fals plà passat el pont fins al Fornieles. La costa dels "Bomberos" ja teniem clar a que jugavem i l'hem pujat amb reductora. La foto; ja tenim aquí els Carnavals!!!

6 comentaris:

joan ha dit...

macho: anomenar "regeneratiu" a rodar a av 160 ppm es més just que lo de "pulpo com a animal de companyia...".....a veure si ara ens passarem de pro's !!! fes alguna COMPE d'una vegada collons !!!

Anònim ha dit...

Pantani! Per al sector dels pros; aquest ritme de 4'17''/km és regeneratiu. Per mí., és ritme ràpid i bastant ràpid. La diferència està en les ppm meves i les dels pro. Jo a 160 ppm, ells al mateix ritme a 135 ppm. Pertant ritme ràpid dels d'anar per casa.

joan ha dit...

NO HI HA NINGU AL POBLE ( i fins i tot diria ningú k entro al blog....) que a 4'17" i menys a av 160 ppm REGENERO algo...lo k jo t diga !!!

Anònim ha dit...

Ja vec que els meus arguments verbals no transmeten allò que vull dir. A 160 ppm no hi ha individu que regenero. Aquesta paraula és utilitzada en l'escrit per advertir que a 4'17''/km els professionals regeneren (ja que un crack, al meu costat anirà a 135 ppm, quan jo al mateix ritme vaig a 160 ppm. Pertant ell regenera i jo em consumeixo). De veritat pensaves que estava dient que jo a ritme de 4'17''/km regenerava? Si realment pensaves això, ja veig que me tens com a massa ignorant, potser!!!

joan ha dit...

si jo ha tu ja t'entenc home,com si t'hagués parit i tot, lo que no entenc es de quins professionals parles...no en veig a cap d este nivell per aquí propet ! bueno, me'n vaig a REGENERAR al llitet...

Anònim ha dit...

Quina sort que tenen alguns Regenerant al llitet...