dimarts, 10 de febrer del 2009

Sort de fer els deures, ahir!




Un matí amb un cel aclarit donava la benvinguda a un nou dimarts. Poca fred, lleuger vent, però sensació agradable. Muscularment prou bé, no hi ha indicis de sobrecàrregues. Argument prou important tenint en compte els 29 kms en les últimes 2 jornades. Avui descansarem totalment! És cert que un vent més considerable a mitja tarda ha condicionat a la decisió final. Però, per un altre cantó un descans avui, segur que suma més que resta. Una volta en plegar de la feina amb Charly per la garriga (ell tenia entreno) i poca cosa més. La foto és de la nova entrenadora a partir d'ara. Després de les reiterades vegades d'intent per poder parlar amb el meu ex-mister Rafa Flores i veient que el paio passa de tot ... hem cregut convenient canvia d'instructor.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Trepa! Aquesta és la formació de Cervélo: Carlos Sastre, Iñigo Cuesta, José Angel Gómez Marchante, Xavi Florencio, Oscar Pujol y Joaquín Novoa (ESP), Daniel Fleeman, Roger Hammond, Jeremy Hunt y Daniel Lloyd (GBR), Heinrich Haussler, Andreas Klier y Martin Reimer (GER), Simon Gerrans y Brett Lancaster (AUS), Thor Hushovd y Gabriel Rasch (NOR), Marcel Wyss (SUI), Ted King (USA), Hayden Roulston (NZL), Dominique Rollin (CAN), Serge Pauwels (BEL), Ignatas Konovalovas (LTU), Volodymir Gustov (UKR), Philip Deignan (IRL).

Anònim ha dit...

ostia noi no se el rendiment esportiu que tindras amb aquest canvi de mister pero segur que tindras alguna millora en algun altre aspecte segur que a partir d'ara en conte de pedalar amb la bici...... Passam el telefon que jo tambe vull que m'entreno.

Anònim ha dit...

Ara entenc perquè tots esteu tan motivats per entrenar! ;-)

Anònim ha dit...

Xavvv, per la teva salut més val no tenir el seu telèfon. Si vols el de Rafa ... ja ho saps!
Laiapunto , jo sempre estic motivat, si realment tinguessim una entrenadora d'aquestes característiques ... quina cara fotriem. deu meu pobrets de naltros!!!