divendres, 4 de març del 2011

I aigua per fí!

Ja tocava! L'esperada aigua s'ha fet esperar i finalment uns 18 ltrs/m2 han quedat depositats al terra. Els ametllers, el sembrat, l'horta i els fruitals: disfrutant d'aquest refrigeri que fins ara era gairebé platònic. Al terra el pols i el fang sorgeix després d'un llarg període de vacances. Tenim màxima de 10ºC i mínima de 4ºC, poc sol i nuvolades descarregant a ritme lent la desitjada precipitació. Toca entrenament per Ascó. El Barranc de la Peixera  amb els galgos (Trepa i Robert) i Solo. 44'2'' per fer 8,23 kms a ritme mig de 5'21''/km mb 146 ppm de mitja. Un terreny tou, tot i no perdre seguretat davant el fangeig existent. Després d'aquest rodatge un exercici de qualitat amb rampes. Circuit de 136 mtrs amb una costa exigent, pujant-la a ritme i anar recuperant la resta per complertar 20 voltes i totabilitzar 14'58'' de feina amb 2,72 kms de recorregut total. Primer cop d'entrenament exigent després d' aquest llarg camí tonificant maquinària un cop passada la lesió. Les sensacions són prou bones. Els típics dolorets del gluti esquerre, però content per anar cremant etapes. L'esperat "finde" no passarà de llarg per aquest bloc. Tenim als companys de fatigues a la Marató de Barcelona. Robert i Trepa ens blindaran amb emoció aquest moment. Objectiu: millorar marca personal! Sense cap mena de dubte; amb la feina feta. Els tenim prou pinxos, valents i motivats. És cert que no sirem al costat amb ells ... que no suarem la carnsalada ... però tranquils que d'una altra manera ... també hi sirem. Esperem redactar amb Majúscules les vostres sensacions per Diumenge. Esperem redactar la informació en forma d'èxit. I sobretot ... disfruteu de cada petjada per aquests carrers barcelonins emblemàtics amb pura essència runner. Sort per ells i també per l'amic Ferran i la resta que ens llegiu el bloc i pendreu part a la cursa. Sort per tots CRACKS!!! I per aquells que vulgin emocions ... aquí deixem un enllaç suggerit per Robert:
http://www.plus.es/videos/Futbol/Informe-Robinson-Noviembre-Gebreselassie-bate-record-mundo/20081118pluutmftb_10/Ves/ i la canço final:
http://www.youtube.com/watch?v=nL49yZNE4yk&feature=related

6 comentaris:

Robert ha dit...

q curiosa és l'última setmana de preparació per la marató...
te fots un tip d'entrenar com un loco, passant-les putes durant mesos, i esta setmana que només es tracta de descansar per arribar "fresc" al gran dia, pues resulta que és la pitjor!! tot són molèsties, dubtes, inseguretat, nervis, ansietat... és lo pessigolleig a l'estomeg per l'apropament a una gran fita, la millor senyal que la feina està feta i tot sortirà be.
avui he xalat trotant amb tu, vas deixar un gran buit al barranc en la teua lessió, t'hem enyorat molt, però ara ja podem dir que ho has superat completament i ja estàs a punt per tornar a entrenar com lo keniata que ets.
salut i força amic!!

Albi ha dit...

El plaer és meu Robert. De vegades i dins aquell món intern penso com és possible que disfruta tant i tant amb tot allò que passa als meus. És cert que disfruto moltíssim amb les meves fites, entrenaments i experiències ... Però solasament és una part del plaer personal. Puc ben dir que no correria si es tractés de fer-ho tot sol. Sense poder comentar la jugada, sense sentir les sensacions de tots vosaltres o sense poder viure en directe com funciona el teu pistó. Les lesions van venint i van marxant. De vegades cal més paciència i d'altres solsament cal entendre-les ... Però l'amistat queda, segueix latent i continua florant. Durant aquells moments de foscor ... sempre esteu vosaltres. Amb aquell diàleg cachondo, però ple de sinceritat per retornar a la grupetta. Jo també us he trobat a faltar. Per això et faig saver que quan el revolt infinit et marca el patiment extrem per aquells darrers kms ... pensa amb el teu company "keniata". Tú saps molt bé com s'ha patit i com a la fí la llum està a la vora. Salut i sort Robert!!!

Ferran Rosich ha dit...

Bueno despues de estes declaracions tant emotives , nomes hem quedar dir que gracies Albi pel teu recolzament i per part de Robert i trepa molta sort i haver si ens veiem .Salut i km's per tots . Espero pugue fer realitat el somni de arriba als 42km.I com diu Albi patir molt.

Anònim ha dit...

Vinga home!!! que no cal dramatitzar tant!! aixó es tant "tonto" com posar-te a correr i no pensar rés fins veure "META" i ja està!!!!. Recordeu, la clau es "NO PENSAR" (lo que s'ha de dir)
Quina enveja em feu valents!!!
Pitoi.

joan ha dit...

MENOS POESIA HOMES k no es per a tant !!!! estic en lo mestre pitoi, ARRANQUEU ! primer un peu, després l'altre I tornar a repetir l'operació milions d vegades i no parar....NO TE MES ! MOLTA SORT A TOTS !!!!!

Anònim ha dit...

POLLO
Això mateix...dreta-esquerra-dreta-esquerra... i a disfrutar d'un event esportiu d'aquestes dimensions.
MOLTA XALERA ATÈTICA A TOTS ELS MARATONMANS!!!