diumenge, 6 de març del 2011

Maratonians en marxa!

Els tenim en marxa i amb bon ritme! El Robert i Trepa van junts i passant el km 21 en 1h 36' 44''. El Ferran Rosich atura el crono a 1h24'11'' al pas del km 15. Van mantenint ritmes, tot i desconèixer l'embús de la sortida si ha estat molt penalitzador ... 1h53'39'' al pas dels 25 kms pel parell i 1h49'40'' pel Ferran al km 20. Trepa decideix fer un canvi i marxa de la companyia fidel de Robert. Km 30 2h15'52'' i 2h16'39'' respectivament. Ferran va fent gambades i passa el km 25 en 2h16'12''.Trepa porta 2h37'50'' als 35 km. Ferran 2h44'1'' als 30 km. Robert 2h39'48'' al pas del km 35... Finalment entren a meta: Trepa amb 3h 6'42'' i Robert amb 3h 9' 16''. Millor marca personal per tots dos. Quins galgos, Mare de Deu!!! I Ferran? On el tenim al xaval de Rosich??? També Finisher amb 4h 3'26'' i poder gaudir de la seva primera Marató. Enhorabona nois, sou uns cracks!!! El guanyador a estat el keniata Omari que s'ha quedat a 1'' del record de la prova. 2h7'31''. La grupetta de keniatas a fet de les seves i desfent l'asfalt de Barcelona per allà on passaven.
Quines coses que té la tecnologia informàtica aquesta ... De bon matí hem fet un seguiment dels companys desplaçats a Barcelona per fer la marató. Cada 5 kms podiem tenir noticies seves en directe i solsament ens ha trastocat l'instant on Ferran no passava pel km 35 ... Sembla ser que una irregularitat de comunicació electrònica que durant uns moments ens ha induït al pensament d'abandonament. Finalment tot ha estat un ensurt i tots tres han culminat la gesta. Trepa va apropant-se a la "frontera" que té marcada al seu disc dur. Cada cop va ajustant temps entre el curt i el llarg recorregut. Robert ha estat el Robot guanyador de la Marató. Aquest paio com si es tractés d'una partida d'escacs o botifarra ha fet milions de números per anar programant el seu Autòmata i fer un magnífic registre. El Ferran ha complit com el millor. A demostrat que davant la seva curta trajectòria en aquest món, sap del que va la festa. Admiració i enhorabona per tots tres, on posar-se més de tres hores davant l'ordinador per seguir-vos ha estat un veritable plaer.
Màxima de 17ºc i mínima de 0ºC, una mica de Cerç i una boira matinal que deixa lloc al sol al migmatí.  Ens aixequem tous amb ganes. La piscina d'ahir ens diu "quieto parao" i decidim no fer tirada llarga per donar respir al cos. Tenim calçotada per Valletes, sense renunciar a res. Aquestes tradicions no poden deixar-se de banda. A mitja tarda sortim a soltar cames amb Charly i Jana. Ho fem de manera suau, tot i fer una progressió ràpida en els darrers 800 mtrs. 6,02 kms en 31'51'' a ritme de 5'18''/km amb 145 ppm de mitja. Més al tard un partidet de tennis i patint com un dimoni de banda a banda de pista. Bon treball de cames i segur que ens anem "pinxos" a fer nones.

7 comentaris:

L'HAM TORROELLA ha dit...

Bones Albi,

espero hagis tingut una bona maratò amb una bona marca.

Nomes et volia fer una consulta, estic buscant aquest tipus de maillot que porten els ciclistes, pero que ès per a corre, sense el culot. Soc aficionat a corre per aki, la meva zona del baix Ter.
josep@aquasport.cat
Salutcions des de l'empordà
Pep

Anònim ha dit...

collons noi, no sera per tendes

joan ha dit...

EHHHHHHHHH corrent en negatiu com los bons eh BANDIDOS !!! Ara us escolto ! ENHORABONA per triplicat ! A TOPE !!!

Robert ha dit...

no faré la crònica emotiva, si no estos "tipos duros" s'encabriten... jojjoo a més serà curta pq m'ha sortit rodona!
he sortit tantejant el ritme de 4:30 pensant que hauria d'afluxar a 4:35 (l'objetiu era 3h15m), però sorprenentment m'he trobar millor de lo que pensava i l'he mantingut durant tota la marató sense problemes i sent conservador en molts moments.
al final 3h09m16s, 20m menys q la única marató q havia fet abans (bcn08).
l'animació ha sigut tremenda durant tota la marató, dona gust córrer en este ambientasso.
FELICITATS BARCELONA!!!

Anònim ha dit...

Enhorabona als tres (especialment a Ferran per ser la first),crec que tots podeu estar satisfets del rendiment, seguiu entrenant amb il·lusió (es bonic pensar que no es corre per arribar a un lloc, sino que es tria anar a un lloc com excusa per correr !!!!)
Pitoi

Albi ha dit...

Primer de tot comentar que aquest bloc és de caire rústic amb pinzellades romanticones. Penseu que aquell que sempre va mofant-se és el més sensiblot i també val a dir ... que és el primer en donar un mocador quan algú plora. Així que no feu cas que aquest és de sucre i la crònica dels protagonistes no pot entrar en una censura. Respecte els tres maratonians, tot queda dit. Tots tres a la seva mida han tret bona nota i per aquest motiu no cal anar a recuperació. Tot i que penso que algú no estirà d'acord. Admiració per Trepa per comprovar cada dia que s'aixeca com no perd motivació i sempre vol més. Exemple de superació per Robert. Que va ser intervingut d'una hernia per setembre i que l'ha deixa per la Diagonal definitivament. I el Benjamí de la grupetta ... Un respecte digne de la teva capacitat per dur a terme allò que vas proposar-te. Com diu la dita per la Marató ... "No hay que intentar ser el primero sino saber llegar". Vosaltres ho heu complert.

Anònim ha dit...

POLLO
Felicitats als Maratonmans!!!ara toca pensar amb la pròxima!!!que no pari la festa!!!