dissabte, 17 d’octubre del 2009

Preparem expedició, que demà toca Mollerussa!


Sense temps per fer alguna volteta de més pel llit, ens aixequem i marxem directes a la feina. Avui tocava "currar", tot i durant poca estona. En acabar, diverses tasques domèstiques i fins i tot fem cap per Valletes. Matí amb temperatura mínima de 5ºC i una màxima de 20ºC. Un bon sol durant el dia i un tímid Cerç i molt conegut, en els darrers dies. A la tarda sortim a estirar les cames durant 45'. Una mena d'exercici amb intervals de caminar i trotar molt suau amb la finalitat d'introduir nous atletes al nostre poble. Uns exercicis d'estiraments i 3 progressius en rectes per acabar de posar el carburador al seu punt. A la nit farem visita als compis i si pot ser, no tardarem massa en fer cap al sobre. Finalment, tenim l'expedició per Mollerussa ja preparada. Pollo, Gemma, Joan Ramón, Camil, Trepa i un servidor. Esperem estar a l'alçada i passar el matí de la millor manera possible. Avui una foto bonica amb ganes. L'Allinghi 5 embarcació guanyadora de la 33 a edició de l'America's Cup, entrenant per aigües dels Emirats Àrabs.

4 comentaris:

joan ha dit...

si els 7km estos no tenen molt desnivell haureis d'estar com a mínim en 25'30" !

Xavvv ha dit...

Joan no l'apretos tant home , la veritat es que esta fi i si sap gestioar el principi de cursa fara un bon temps .
Companys que vagui molt be a tothom

ñoño ha dit...

jo estic en q si no baixe de 25 es un fracas jajajajjajaj, x o tb penso seriosamnet que estira molt a prop, si es q no ho consegueix

Albi ha dit...

Venga xiquets! El meu millor ritme de compe va ser a festes majors a 3'52''/km en uns tres mil i pico. A Lleida a 4'5''/km en uns nou mil i algo i anar a 3'45''/km en l'actualitat amb prou feines ho fem costa avall i en sèries de 1.000 mtrs. Però tranquils que sortirem a tot el que "dono" el cuerpo!!!