diumenge, 4 d’octubre del 2009

Trepa; nou Finisher!


Encara gaudim de Diumenges amb jornades de calor. Aquesta vegada hi ha més distància entre màximes i mínimes. Un símptoma perillós per facilitar el negoci als constipats. Avui 28ºC de màx. i 10ºC de mín. , un sol amb força i un vent insignificant. Els esportistes locals, repartits per diferents escenaris, han posat el caliu esportiu al nostre interés. Per una banda el Campionat d'Espanya de Llaüt Mediterrani amb un gran paper dels flixancos. Senior femení vuitenes, Juvenils masculins sisens i les de la pedrera (les més jovenetes) s'han exhibit. Molt de mèrit, i més, tenint en compte que no tenim ni embarcació d'aquest tipus... ja que ens l'han deixat per poder pendre part al Campionat. L'altra centre d' atenció, el posava Trepa. Ironman del Maresme, la tercera de l'any i com no podia ser d'una altra manera: FINISHER de nou. 11h 35' 11'' en complertar els 3.800 mtrs de natació, 180 kms de bici i una marató de run. Posició final: el 709 dels més de 1300 participants que han acabat la prova. La victòria pel Marcel Zamora amb 8h 15' 37''. Les seves primeres paraules de l'amic Trepa: "tot se m'ha fet molt i molt llarg" (que menys Àlex, per alguna raó reb el nom d' Ironman). Així que; enhorabona pels remadors i per Trepa que ens omple el currículum amb un total de 6 Ironman dels cracks locals, assolits aquesta temporada!!! I veient que aquí tothom penca ... nosaltres continuem amb la rutina d'entrenaments per posar fi a la setmana. 12,52 kms per terreny tou (camí de Sebes fins Mas de fusta) i una mica trenca-cames. Temps total d'1h 15'' a ritme mig de 4'48''/km amb 162 ppm de mitja i 181 ppm de màxima. És tractava de sortir a ritme suau (5'20''/km) i anar incrementant ritme de forma progressiva. Els últims 3 kms, calia posar una marxa més i acabar a 4'18''/km, 4'12''/km i 4'8''/km. Uf! Aquesta vegada molt justet de tot i patint moltíssim. Estiraments i sèries d'abdominals per finiquitar el tema. Avui foto de l'Ironman, en una trans. de l'Ampolla a l'Ironcat. I per si no hi ha prou ... "carretera i manta", encara l'hi queda més de 2h i 30' per tornar a casa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Albi,fa dies qno te vec lo pel!!!
Per la banda qm toque, moltes gràcies x la felicitació, totes les tripulants estem esvanides xl resultat i l'any q bé, esperem millorar-lo!!
Àlex enhorabona, ets un crack!!Ara a descansar i a preparar-n'hi una altra!
-Gemma-

Albi ha dit...

Ostic, jo el mateix temps que tú Gemma! Feu vida de mig casats i au ... a fer nones d'hora, d'hotel, creuers per la Mediterrànea ... de totes formes Xavier encara ve a fer-me alguna visiteta, cosa que tú ....¿? Records "via moderna".