dimecres, 14 d’octubre del 2009

Hem passat per la Perruqueria i ...


Ja portava uns dies sentin algú dient: "ja començaria a ser hora de fer un canvi de look". No es tractava de fer cap a Corporacion Dermoestètica, ni passar pel Perruquer, ni canviar els texans per pantalons de pinces. La seva insistència anava dirigida al Bloc. Aquest Manuscrit que compagina les anècdotes del dia, juntament amb l'activitat física i com no ... unes dades de la "meteo". Finalment vam pactar fer-ho a l'any de la seva existència. I d'aquesta manera gaudir de la 3a nova imatge i esperem moltes més. Així que si a primer cop d'ull, heu pensat que us equivocaveu ... re de re. Aquest és el bloc d'Albi. Un recull de "cosetess" (com diria l'Eva_ ya'm) que de forma distreta fem petar la xerrada amb la finalitat de comprovar com podem gaudir del moment en qualsevol dels seus instants. Un matí de frescor ens saluda a la propia pell.
Bon dia, carn de gallina! Mínima de 9ºC i màxima de 25ºC, bon sol i poc vent. Entrenament a Ascó per compartir xerrameca amb els compis i suar la carn salada. Un escalfament format per una carrera en progressió amb certa agilitat de 30'2''. Circuit de Cross de la Peixera i 6,39 kms a ritme de 4'42'' de mitja amb 146 ppm de mitja i 171 de màxima. Estiraments, exercicis de tècnica de cursa i circuit amb 12 rampes a ritme progressiu. Retorn a la calma d'uns 8' a ritme de 6'26''/km i cap a la dutxa. Les rampes piquen un ou. Les primeres es feien amb certa comoditat. A partir de les 6, 7, 8 ... la cosa canviava. Cada cop recuperavem menys i els pulmons xiulaven i xiulavem com aquells asseguts jugant al dominó. Feina feta i si tot va bé; Diumenge cap a Mollerussa a fer els 7 kms. Tindrem a Pollo i Camil (aquests a la 1/2 Marató), la Gemma, el germà de Camil, Joan Ramón Mur i el menda. Bon grupet de flixancos per enxufar la maquinària de la nova temporada. La foto d'avui, del centre d'estètica per on ha passat el bloc.


8 comentaris:

Xavvv ha dit...

Espera un moment que me`posso les ulleres de sol per llegir el blog!!!!!! jejeje
Si vols veure com les gasten estos de Tivissa passat pel blog i mira l'enllaç que hi ha un vidio de la cursa (que surto en accio) .Donde esta wally?????

Anònim ha dit...

Ai quin canvi!!!Me pensava q stava a un altre blog!!!
Albi lo diumenge mos veurem les cares (o no, q a lo millo vas molt de pressa)a Mollerussa!!!
Ale....a seguir actualitzant!!!
-Gemma-

eva_yam ha dit...

jaja molt bona això de les "cosetes"!!! m'agrada molt el teu new look!! et senta molt bé!!

un petonàssss

Anònim ha dit...

Xeic, aixó semble el castell de Blad L'Empalador (Drácula pels amics). Pero ja està bé , els canvis son necessàris!!!
Pitoi.

Xavvv ha dit...

Si tingessis aixo devant ja t'haurien caigut les ulleres Homeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!
El que fa el Photoshop!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

POLLO
Ostic noi!farem goig per Mollerussa, així m'agrada XALERA ATLÈTICA!
PD: últimament aquest blog està pujant de tó, ara entenc el canvi de color.

Xavvv ha dit...

Colibri a quina hora comença l'entreno per Ascó??????

Albi ha dit...

A partir de les 18:30h per l'estadi.