diumenge, 18 d’octubre del 2009

Mollerussa 2009


Son les 8:15h del matí, temperatura de 5ºC, sembla ser que el sol lluirà i una son sensible i a tenir present. Trepa està llest, la Gemma ja surt de casa amb aquell nervi característic i inconfundible. Baixem al poble sense perdre temps, on Joan Ramón, Pollo i Camil ens esperen davant de l'Escala. Organitzem els cotxes i cap a Mollerussa amb un fred de locos en un Diumenge de retorn a la "compe". Arribem a les 9:30h, busquem parking i sortim a buscar els "pitralls" (dorsals, tota la vida). Ambient atlètic per rodalies de les instal.lacions esportives de Mollerussa. Una competició molt especial per tractar-se del nostre debut a la Mitja Marató, juntament amb Pollo. Aquesta vegada, optem per fer la cursa més curta. Uns 7,310 kms sortint amb uns 800 corredors (tots junts, i acompanyats pels de la mitja). Trepa, que segons les preinscripcions metòdiques d'entrenament ... havia d'estar en repòs (aquest ja té acabada la temporada), ha volgut pendre part i fer de "llebre" per empenyar-me per aquells carrers. La Gemma, Xavier Alutiz i Joan Ramón els deixem darrera i Pollo i Camil tenen més feina amb la Mitja Marató. Com podeu imaginar, tenir de gregari a la bèstia de Trepa corrent com un esperitat per aquells carrerons i jo seguint la seva "estela" no ha estat gens fàcil. Desistint al primer km, més val que marxi sol, si volem arribar amb la totalitat humana a la Meta. Els parcials per km: 3'44'', 3'30'', 3'48'', 3'53'', 4'2'', 3'58'' 3' 57'' i la resta per cubrir els 310 mtrs de més de propina. Bones sensacions fins al km 4, a partir d'aquest, a patir i a lluitar. Les rampes dels ponts que travessent l'A2 ens han deixat malmesos i un ventet en contra per acabar de madurar la fruita... Al final posició 7a dels 208 participants amb un temps de 28'9'' a ritme mig de 3'51''/km amb 176 ppm de mitja i 162 ppm de màxima. Trepa el 9è amb 28'35'', Xavier Alutiz i Joan Ramón acabant amb una rialla d'orella a orella i cumplint com uns cracks. I la Gemma? 34'27'' a ritme de 4'43''/km i podium amb 3a posició!!! Així que ens agrupem tots de nou a l'arribada per captar les fotos d'entrega de trofeus. Camil i Pollo amb 1h25'9''(record personal) i 1h30'56'' respectivament. Sincerament, i amb molt orgull; felicitar a la Gemma, pel seu paper. Si algun dia deixar aparcat l'aeróbic i el rem ... tindrem feina en seguir-la!!! Agrair a la grupetta flixanca el magnífic diumenge matinal i mostrant als Xafatolls la nostra participació (estem en deute, ja que a qualsevol de les curses al poble, ens acudeixen en tromba). La tarda no dona per a més ... tombats per casa i amb un mal de potes de 5 estrelles!!!

6 comentaris:

Xavvv ha dit...

Company esta conica!!!!!!! que m'han dit que ha anat mol be per alli a dalt.
FELICITATS A TOTS .

Xavvv ha dit...

Upps , volia dir cRonica!!!!!

Robert ha dit...

molt be fiera!! ja t'has retrobat amb la compe, i amb bon peu... has quedat molt ben classificat, has acabat en bones sensacions i li has fotut lo palo al trepa ;-) pots estar content per ser "el retorno"
canviant de tema, haveu vist la serreta? ho haveu vist?!?! la mare que la va parir!!! felicitats gemma, estàs feta una màquina.
i camil?! tu les mates callando, bandido, hasta que no sigos sub3h a la marató no pararàs!! i semble que haigos decidit ser-ho este any.
LA TEMPORADA PROMET!!!

Anònim ha dit...

Gràcies Robert!!!!Això de la competició se porte a la sang i vaig pensar "si hi vaig, vaig a fer pòdium,jejeje".
He de dir q me vaig entretenir a la sortida, durant la cursa vaig parlar amb un company de feina i fins el km 6 no vaig saber q anava 3ª!!!
En fi....q la multipicadora qm van donar de regal ja l'estrenarem!!!
-Gemma-

Albi ha dit...

El podium de la nostra representant fèmina no té nom. Puc promete que no va sorprende'm en absolut. Conec la pasta de la Gemma i de fa molts i molts anys. La recordo al bàsquet amb nenes que li treien 3 anys de més i ella com una espurna passant la pista a velocitat de fórmula 1 per encistella un bàsquet impossible. Ahir va sortir com aquell que va al Bingo (paga un cartro, ella la inscripció) i a veure-les vindre (boom!!! 3a classificada). Tot a un ritme prohibit per moltes fèmines: 4'43''/km i fins i tot xiulant i petant la xerrada a meitad de la cursa. Que demà toca bici i cal pujar a Montserrat ... pues pujarem a veure la Moreneta! Aquí val tot ... i qualsevol dia ... ens obsequia amb un triatló. És possible Gemma? Jo estic segur i Pollo, encara més. Enhorabona crack! Espero fer tard per dinar molts diumenges amb l'excusa de veure't al Podium.

Anònim ha dit...

POLLO
La Serreta vale mucho!