dijous, 22 d’octubre del 2009

Pluja, vent, sol ...


Sentim ploure de bon matí de forma suau i sense gairebé fer soroll. Màxima de 17ºC i mínima de 10ºC, una precipitació matinal de 6 ltrs/m2. I fins i tot, ratxes de sol acompanyades de vent amb certa rebeldia. Un fet que s'encarrega d' eixugar carrers de forma ràpida i rebaixar els índex de humitat. Estem a la tardor: un "cabal" d'aconteixements climatològics i imprevisibles. Ens toca rodatge suau en una tarda força òptima per estar-se a casa. Un Cerç fort i valent ens acompanya per fer uns 9,01 kms per asfalt, partint del creuament de la depuradora fins al Pont de la Palma. Aquesta vegada, companyia de luxe amb Pau i Trepa. 47'28'' a ritme de 5'16''/km amb 134 ppm de mitja i 145 ppm de màxima. Uns estiraments i llestos. Hem notat cert cansament, possiblement del treball d'ahir. Muscularment prou bé, tot i destacar el mal rotllo que pot crear el "ventdaval" d'avui. Foto del trio "Guadalajara" arrasserats dins la Seu del ciclisme-escalada-Hello Kitty.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

POLLO
El de la dreta es Pau, el del mig Alejandro i el de l'esquerra..... qui es el de l'esquerra?...ah!es un dels cantants dels BACKSTREETBOYS! i suposo que Culebri es el que feia la foto.

Robert ha dit...

fica-li una cadena gorda d'or i passaria per un raper/camello de bronx

Robert ha dit...

ep, esta foto no té desperdici... m'he fixat en un detall inèdit, heu vist com trepa agafa a albi???? es la primera foto que veig a trepa agafant a algú, s'estarà estovant??? potser lo palo que li va fotre a mollerussa l'ha suavitzat...

Txinot ha dit...

Pollo tens tota la raó! Sols faltes tú i tots quatre fent:
EVERYYYYYYBOOOOOOODYYYYYYYYY!!!!
YEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Albi ha dit...

Quina colla de mamons que sou! Calia tapar-se que això de passar fred no lliga amb mi. Trepa està molt sensible últimament. Va ser tot un detall fer de llebre a Mollerussa. Potser és certa la dita: "quien tiene un amigo, tiene un tesoro". De totes formes ... ja ens fotra un palo un altre dia ja...

I ha dit...

No us entereu de res, la mà a l'hombro d'Albi és de Pau que té un braç molt llarg de fer-lo servir al tenis. Jo amb la mà m'estava rascant lo cul que se m'havia ficat lo tanga dins!!!