divendres, 16 d’octubre del 2009

Posarem més roba!


Ja portem uns dies, que això d'aixecar persianes ( i a les hores que ho fem, les 7:15h), poca cosa ens ajuda per tenir més llum a l'habitació. Anem comentant dia darrera dia, l'evolució d'aquesta metaformosi climàtica. Aquesta vegada màxima de 17ºC i mínima de 8ºC amb una humitat molt baixa (44% de màxima) i un lleuger vent. Matí de xaqueta i "calça llarga" i enxufem calefacció que els mugrons ratllaran el parabrises. Hem acabat els treballs d'esporga dels ametlles i caldrà abonar la terra per llaurar i remoure la terra. Al tard, fem cap a Ascó. Aquesta vegada un veritable equip de runners. Robert i el seu company de Ribaroja, Xavvv, Marce, Jose, Rosa Mari, Ramón, Cristian, Carla i Julia. Cànovas ens marca l'escalfament i a continuació la resta d'entrenament. Escalfament amb progressió lleugera de 20'21'' a ritme de 5'/km per fer uns 4,07 kms amb 138 ppm de mitja. Exercici de sèries de 225 mtrs per terra (exterior del tartà) amb 10 repeticions i recuperar 245 mtrs al trote. El desgloçament del treball ha estat fet a una mitja de 40'' la sèrie i una recuperació a ritme de 5'40''/km. La sèrie més lenta a ritme de 3'14''/km i la més ràpida a ritme de 2'50"/km. Un retorn a la calma per gespa d' 1 km a ritme de 7'50''/km amb 119 ppm de mitja. Molt bones sensacions i preparant la cursa del Diumenge. Muscularment anem progressant i el tema cardio força content. Sense sensacions agòniques i molta "frescura" de cames (hem notat el descans d'ahir). La resta dels compis; tots han complit com uns cracks. Robert està millor del que pensa, Ramón a mida que vagi cremant kms ens ha de matar a tots i Xavvv va refinant-se i aglutinant milles de qualitat molt útils per agafar soltura i velocitat. Sincerament tot un plaer compartir patiment amb tots aquests promeses de la república independent de casa nostra!!! Avui foto d'un habitant dins l'entorn de treball. És diu "gordi", una granota de considerables dimensions a ritme de 10'/km.

3 comentaris:

Aitor ha dit...

am akesta si ke li va be el neopre no?

Robert ha dit...

colibrinet, descansa tranquil està nit que demà xalaràs de lo lindo a mollerussa.
despues de tant temps sense competir, m'imagino lo nerviós que deus estar, estos nervis són lo millor sintoma que tot va be...
pues res, que demà t'acompanyon les forces i que et surto una cursa de pelicula de cine.
aneu una bona colleta ehh bandidos... no oblideu les cròniques, que les estaré esperant impacient!!
sort per a tota l'expedició de flixancos a mollerussa!!!!

Albi ha dit...

Tot un estimul de 1er nivell les teves gratificants i sinceres paraules. Demà toca pencar, esperem no defraudar a ningú i segur que a 1a hora la crònica la sevirem. Salut!!!