divendres, 9 d’octubre del 2009

Super Cap de Setmana a vista!


Continuem amb la mateixa tònica dels darrers dies. Temperatures agradables i quan el sol saluda; apreta. Avui màxima de 27ºC i mínima de 17ºC, una mica de Cerç, però res important. Malgrat la crisi, avui molts amb posat els cotxes en marxa i fan una escapada per alguna raconada. Els hi han de boletaires, altres de caçadors, uns quants per Saragossa i un bon grapat disfrutarem per les proximacions del nostre entorn. Continuem sota les ordres de Cànovas (el nou tècnic que controlar la programació d'entrenaments) i per aquest motiu, calia fer cap a Ascó. Un escalfament repartit per terreny plà i circuit de Cross de 32'41'' a ritme de 4'38''/km per fer els 7,05 kms totals a mitja de 148 ppm i màxima de 167 ppm. Aquest cop hem estat una bona estona posant el cos en funcionament, ja que arrosseguem molèsties al genoll dret i calia verificar el seu estat. Ahir durant el partit de tennis del Torneig Social vaig tornar a recobrar les molèsties d'una antiga lesió. Continuem amb exercicis de tècnica de cursa i fem un circuit de 10 voltes amb una progressió en una rampa. 4 kms totals en 20'28'' a ritme de 5'6''/km amb 148 ppm de mitja i 170 ppm de màxima. Estiraments i més estiraments i retorn a la calma per gespa a ritme de 120 ppm de mitja de 12'. Aquesta vegada ha estat distreta la jornada. Per una part l'ambientillo generat pel col.lectiu de compis ( Robert, Marce, Jose, Joan, Joan Ramón, Carla, Júlia) i per l'altra; la varietat d'exercicis del Mister. No podem demanar res més. Sembla ser que el genoll no es manifesta i d'aquesta forma gaudir d'una bona jornada. La foto del dia pel francés Monfills ... visca l'elasticitat!!!

6 comentaris:

Xavvv ha dit...

Ostia nen a mi no m'ha fet fer res d'aixo , la cursa del dmg l'ha fet canviar l'entreno d'avui i dll m'ha donat festa , quin lujo , pero crec que fare festa de run pero no de Bike.

Albi ha dit...

Home Xavvv! Diumenge has de ballar amb la més maca de la festa ... Tivissa, sempre és duríssima. L'altre dia feia memòria Joan Roca i diu que un any va fotre una rasca del 15 i amb pluja. Cal guardar energia que la cursa et demanarà un "tanto". Que vagi bé i quan puguis mirar de fer un capitol al blog del nombre de curses de Muntanya que portes crack!!!

Xavvv ha dit...

Company aquest any va ser l'any passat , que va ploure tota la cursa amb una boira que no es veia res i un fred que pelava,tota la cresta de la serra de la creu la vam fer 5 companys junts i molts cops heviem d'anar un cap a cada banda per trovar les cintes i anar cridant-nos per no perdrens.
Va ser guapo pero molt dur, pensa que els 3 ultims km a mi hem va costar 1 hora i quart que es diu molt rapid , imagina com anava.

Xavvv ha dit...

Que vols dir amb aixo del capitol aquest? que anomeni totes les curses de muntanya que porto????

Albi ha dit...

Home! Jo penso que és de força interès ... Ningú de la tribu portem tantes com tú i possiblement ... ni sumades entre tots. Recordes la primera? La més dura? el nombre total? Au va Xavvv, ja tardes!!!

Xavvv ha dit...

Homeeeeee! aixo es com la primera vegada , que no s'oblida. Pero t'haig de dir que ara demostres el que mires el meu Blog , si mires la foto dela capçalera hi ha una inscripció que posa"aki la primera cursa que vaig fer" ara fa 3 anys i era la segona edicio de la cursa de Tivissa . Aixo pel que fa a curses de montaña , perque de triatlo el primer va ser fa 4 anys a Borja(Arago)un tri de montaña amb un temps de 1:20 .
Pero avui mirare de fer un post amb mes info.