dimarts, 13 d’octubre del 2009

Un dimarts a l'estil d'un dilluns!





Avui és d'aquells dies que quan anava a l'escola portava els llibres del dilluns. Sort que viure a prop de casa et permet certes llicències i en un "plis" els anava a canviar. Així que encetem una setmana laboral més curta on la "meteo" va anunciant canvis. Màxima de 24ºC i mínima de 12ºC, el Cerç mantenint un baix grau de humitat, però amb un sol esplèndid. També val a dir, que estem d'aniversari. Hem fet un any de Blog! Hem expresat durant 365 dies l'actualitat esportiva de la colla. Hem narrat fets, situacions i moments per tots els colors. Mostrem les dades de caire esportiu amb tota la informació adient (kms, polsacions, ritmes, sensacions). Tot allò d'un esportista 100 % amateur (amb certes pincellades de globero en moments puntuals) que no renuncia al transcurs natural de la seva manera de ser. Tot un orgull comprovar el seguiment generós de tanta gent. Amics, parents, coneguts i altres que amb aquella curiositat participen d'una manera o una altra, amb tots nosaltres. Mai hem faltat al relat diari. De vegades (un parell de dies i per obligació), va estar el mano (promotor, artífex i mare d'aquest espai) qui va actualitzar el blog. La resta, hem estat al peu del canó. Molta feina? Gens!!! El secret ha estat la tesi del treball, que durant un bon grapat d'anys escriviem el diari abans de posar-nos al llit. Ara ja no fem diari i fem blog. Així de fàcil i distret. Solsament donar gràcies a tothom per participar, escoltar i fins i tot comentar. Esperem seguir continuant de la mateixa manera i si és possible ... convidar-vos a viure la vida amb aquest estil. Suant, treballant i com diu el mestre Pantani: "Sempre Patint". Entrenament d'avui de 9,02 kms a ritme de rodatge de 5'9''/km en un temps de 46'28''. Terreny de terra irregular, amb molt de pols i calor. Mitja de 138 ppm i màxima de 149 ppm. Notem cames pesades a l'arrancar i posant les coses al lloc passats els primers 20 '. Avui unes fotos d'ahir dels treballs de recuperació del camí costat dret del riu. Sense cap mena de dubte: un futur itinerari pels runners i caminadors del poble.

7 comentaris:

Xavvv ha dit...

Gracies a tu per informarnos de tots els esdeveniments que passen pel poble i rodalies a part de tot lo demes .

Txinot ha dit...

Colibrinet!!! Moltes felicitats! Pocs bloggers de tot el món actualitzen amb tanta regularitat. Bé, segueix informant-nos i espavil que li hem de fer un canvi de look com li has fet a la Bianchi!!!

Anònim ha dit...

A la una, a les dos, a les tres.... Super treeeees!!!!!! Per Molts Anys!!!! ja,ja,ja Ja has bufat les espelmes?
Pitoi.

Anònim ha dit...

POLLO
Enhorabona krak!espero que hi hagin molts anys més de blog!

Robert ha dit...

naltros també acudim diariament a la doctrina del teu bloc, sobint és un parèntesi de felicitat al nostre frenètic ritme de vida.
gràcies per este anyet de bloc.
enhorabona i endavant mestre!!!

eva_yam ha dit...

eisssss Felicitats !!! esperem que en cumpleixis molts més!!

un petonàsssssssss

Albi ha dit...

Gracies a tots! Primer al mano per aquesta gran idea. Després a tots aquells que esteu al corrent de les maniobres de l'activitat física que dia darrera dia anem dient i explicant. I tercer a tots els que per curiositat us deixeu caure i aprofiteu per saver el temps que fa al vostre poble ja ja ja!!! Salut i kms.