dimarts, 6 d’octubre del 2009

Una lleona pels Barrancs de la Sènia!


Amb uns ulls mig aclucats per la son de bon matí, no donava crèdit a les noticies de la radio. Una lleona pel massís dels Ports a prop del Pantà de la Sènia! Encara es desconèixen les dades dels propietaris ... no hi ha denúncia de l'animalet. Un Circ, un particular valent? Possiblement, ja que anar a comprar mobles, no lliga gaire. No crec que es tractés d'un episodi de reintroducció dels felins més poderosos del món, a la zona dels Ports. O potser algun espavilat en temps de crisi aprofita per montar excursions organitzades en plan Safari i fer "la primera pela". Sort que el meu run és per Sebes (corrent he pensat, que qualsevol dia ens sortirà un cocodril per algun corriol d'aquells de fusta ... ja ja ja). Màxima de 28ºC i mínima de 20ºC, garbinada feble i un bon sol. Entrenament d'avui 1h 3' 37'' en fer 12,02 kms a ritme mig de 5'17'' amb 141 ppm de mitja i 149 ppm de màxima. 4 rectes en progressió i estiraments de nou. Un cop acabat, he notat el treball acumulat. Cames cansades, malgrat anar a baix ritme. Avui foto dels dos "pepinets" de Pau. La Canyon de ciclisme amb Campagnolo Record i les rodes Eurus amb un pes total de 6880 grms (sensors i portabidons inclosos). L'altra, és el potro salvatge de Lapierre, amb forquilla Rock Show SID, components Sram XO i un pes de 10.500 grms.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

POLLO
Ostic noi, com està el patí!jo que macolloneixo quant veig un gos (després de l'experiència)no+ hem falten lleons sueltos, al final haurem de sortir armats.
PD: bons entrenos krak!ja portes uns quants regeneratius tu solet, estas madurant, FELICITATS!
PAU: ets una màquina de fer bicis, me semble que el quadro ditec tel deixaré uns dies al teu supergarage, avore que pase.

Anònim ha dit...

Pues tant parlar de la lleona resulte ser q al final és un gos, lo q passe q un pel perillós.....total l'han pelat!!!!
Com q de bicis no m'entero....poca cosa puc dir....
Albi me penso q dissabte coincidirem....
-Gemma-