dimarts, 16 de desembre del 2008

Deu meu els de Morrocco!


Aixequem les persianes, "guaitem" per la finestra i ... núvol, un cop més. Fred de nou, tot i que a les noticies diuen: que si un anticicló per als propers dies, originarà un canvi de temperatures. Esperarem novetats! Avui entrenament a Ascó amb el Cristian i Mohseen El Haddad (guanyador de la mitja del Vendrell i 6è a Tarragona). Escalfament de 14' 17'' a ritme progressiu. Que bèstia, aquest "marrocmen". Diu que: "Escalfamiento progressivo". Arranquem a 5'20''/km i s'acaba a 3' 17''/km. Total 3,19 Kms a ritme de 4'29''/km de mitja i frec. card. mitja de 147 ppm i màxima de 179 ppm. A continuació 2 blocs de sèries de 4x200mtrs. Recup. 30'' entre sèrie al 1er bloc i 40'' al segón. Entre bloc i bloc 1'10'' de recup. 37'', 36'', 35'' i 36''. 37'', 36'', 35'' i 36''. Retorn a la calma amb carrera continua de 11'3'' i un total de 2,17kms a ritme de 5'5''/km i frec. card. mitja de 154 ppm i màxima de 163 ppm. Jo solsament he fet l'escalfament i el 1er bloc amb els pro, el segon tot sol i els dos artistes; a volar per la pista amb més sèries de 200 i 400mtrs a ritmes de locos. A la foto, tenim els protagonistes de la pel.lícula d'avui. Els dos "xavalets", son de Gandesa i el més petit, té una marca de 3'24'' els 1.000 mts. Cuidadin senyors, que amb els de la Terra Alta i els del Marroc ... no es pot jugar!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Son molts, els cops que ens fotem uns dels altres. De vegades arguments de poca sustància, però sempre amb tó benigne. Avui el company de Trepa, ha protagonitzat un acte digne d'el.logi. Sí si, ho dic de debó. Ha montat una mena de Duatló als coles, amb les seves trans de correr a bici i al revès. Els xavalets han disfrutat de la cursa i fins i tot ho han fet excel.lent. M'agradat el detall de plasmar si més no, aquesta disciplina tan i tan diferenta al futbol, handbol, bàsquet i altres dins un centre purament pedagògic. Trepa ha explicat, ha mostrat i introduit el tema als més petits. Per fí! Si l'any vinent ens veuen per el passeig amb la Tri montada per Pantani, podran entendre, que hi ha un esport en concret, amb certs fanàtics per el seu poble. Molt bé Trepa!

Anònim ha dit...

Gràcies, pel comentari, per cert Joan Ramon ja m'ha dit per montar alguna sortida amb btt i per a fer un circuit al poliesportiu quan estiguin obertes les piscines, o sigui fer un Tri-Kids, qui sap potser sentem les bases del futur. Igualet que amb Don Cristobal !!!!
Alex Estela