dilluns, 1 de desembre del 2008

Primer dia de vacances


Una mica menys de fred, no hi han gelades a la vista, Isidro, ja fa girar la cullera dins el carajillo. Bon dia! Esmorzar suau i cap a l'auliva. El jefe va cremant rama, Aleandra va dient la seva per la radio i jo, enfilat dalt de l'arbre. Màquines d'excavació a uns metres, 4x4 i furgonetes de topografs a munt i avall donant voltes (estàn de treballs relacionats amb el reg Montredons). Ostic paios!: Sembla que fessim aulives al mig de la diagonal de Barcelona... Per fí, i a la tarda hem pogut anar a entrenar. Avui 1h 2' 57'' de carrera progressiva a ritme suau. Els compis d'entrenament; el Jordi i el Cristian (tots dos a la seva, un amb les valles i l'altre amb les sèries).Total 13,27 kms a un ritme de 4'44''/km, a una freq. card. mitja de 157 ppm i màx de 171 ppm. Bones sensacions (dic bones per no sentir molèsties en lloc), 5º C i una mica de vent. Circuit plà per l'exterior de la pista d'atletisme. Estiraments i sèries d'abdominals per donar com a fet, el plannig de la jornada.

La foto és una gentilesa de Laia, Mark Knofler a la flixanca dedicant una cançoneta a Ñoño i Trepa. La canço diu així: "Yo tengo un amigo que me ama, me ama, me aaaama!!!". Venga ara tos junts ...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan vau començar amb aquesta cançó ens vau deixar amb la boca oberta!!! Mare meva... va sortir la vena cumba! jeje.
Aprofita les vacances!

Anònim ha dit...

si si, uns asajos + i podeu anar al coro de misa, n+ cal tornar al repertori de la comunió i...voilà!! jijiji
No te cansos!

Anònim ha dit...

Haurem de parlar amb Jorge i que ens façi uns cursets accelerats de guitarra. Podem quedar al Salón Parroquial i valtros feu de "llufes", com els Pets. Deu ni do, el que pot arribar a fer el Cacaolat noies!!!

Robert ha dit...

jajaja quina foto!!!
aki sí q sembles un colibrinet de 1a comunió...

Anònim ha dit...

Com Robert! Akí semblo un catequiste. Ja he rebut ofertes per l'escolanía de Montserrat. Ket semble?