dilluns, 8 de desembre del 2008

Ja ho preparen tot! (Per Nadal)

Aquest matí ens aixequem tard, protocol com els diumenges. Posem en marxa el Panda i direcció al poble per anar a buscar el diari i ; Ep! Un Papa Noel dalt de la teulada. Segur que està desfet del cansament, després del llarg viatge. Fot mala cara, està xupat com "un ascla". Sort que els amos de la casa, que són força hàbils amb el tema cuina ... el foten al puesto amb un parell de caldos. Aquest any s'ho han currat. Sabeu de quina casa és? Per la tarda, hem anat amb bici; el Xavier (pollo), Pau i jo. Itinerari fins Bovera. Total: 34,16 kms en 1h 24' 5'' (anada en 50'12'', tornada en 33' 53''). Ritme mig de 24,4 Km/h a una Frec. Card. mitja de 126 ppm i Frec. màxima de 168 ppm. Tot seguit, canvi de roba, o millot dit, treure roba, casc, guants i a trotar. Total: 6,45 kms en 30' 48''. Circuit mixte de desnivell tot i ser tot asfalt. Ritme mig de 4'46''/km a una Frec. card. mitja de 159 ppm i Frec. màxima de 181 ppm. Millors sensacions que les d'abans d'ahir. L'anada amb la bici a Bovera ha estat suau, no podem dir el mateix a la tornada. Un cop més he tornat malmetut intentan no perdre l'estel de la "rubia" (Quin mèrit! Porta una Mtb, gairebé no té rodes, anar al seu costat; és l'equivalent d'un conjunt de sorolls, i per a postres ... ens fà la ratlla!) . El running; ha estat prou bé, les rampes feient parlar a les cames i el pistó anava fent, tot i sortir fora d'òrbita a la pujada dels bombers. Muscularment; estem vius, un bon entrenament i sen's dubte una bona tarda.


El video de l'anunci va dedicat a Bull, un boig perdut per la birra negra!

4 comentaris:

Pau ha dit...

Txeeeic! T'has parat a fer-li una foto al papa noel hi tot. Bona sortideta en la bike avui. Aviam si t'animes i en fem una de llargueta un cap de setmana d'estos.

Anònim ha dit...

Home Pau!Tú saps sobradament, que al damunt la bici tinc temps per a tot. Meyns de pedalar ... la resta el que "convingo". Bona sortideta Pau, tens raó noi. La llarga no tardarem en fer-la realitat.

Anònim ha dit...

Abans de veure la foto ho anava a dir! Vigila no li treguis la roba q igual t'agrada!!! ;-)
(pregunta-li a pitoi d'on l'ha tret!!!)

Anònim ha dit...

Ja estic al cas Laia! Pitoi és un personatge amb una creativitat fòra límits. Però, d'aquí a agradam, ho dubto un munt...